Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszi kamu profil vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszi kamu profil vagyok és még neki áll feljebb?

Figyelt kérdés
Instán ismerkedünk egy férfival, aki sajnos messze él..még csak kb egy hete kezdtünk beszélgetni, de már kb kétszer is meggyanúsított, hogy én biztos kamu profil vagyok (mert szerinte túl jól nézek ki, és egyszer nem vettem fel neki a telót, és vissza sem hívtam). Nekem ez még gyors, mármint nem szeretek ismeretlen emberekkel ilyen hamar telefonálni stb. Hangüzenetet már egyszer kikényszerített belőlem :D de ez szerintem nem normális..most még ő van megsértődve, mert szerinte ezen csak nevetnem kellett volna (hogy másodjára meggyanúsít egy hét alatt?!) és most nem szól hozzám egy napja..de a sztorijaim likeolgatja. Én leírtam, hogy ez az egész rosszul esett, és arra sem reagált semmit. Hagyjam a francba? Amúgy kezdtem megkedvelni, de ezzel most eléggé elvette a kedvem tőle..nem lehet valaki ennyire paranoiás..

ma 18:10
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a megerősítést. Ez így tényleg nem normális, és 40 éves létére még ő játssza a sértődött kisfiút. Hagyom is a francba :)
ma 18:55
 12/23 anonim ***** válasza:
69%
Hagyjad...
ma 18:56
 13/23 anonim ***** válasza:
69%
Ha a szakmájában sikeres,ezt a fellengzős stílust próbálta Veled is eljátszani! Úgy gondolta ezzel Nálad is kíváltja az elismerést...ne sajnáld.....
ma 18:59
 14/23 A kérdező kommentje:
Hmm igazad lehet. Amúgy tényleg baromi nagyképűnek tűnik, szóval nem is kár érte.
ma 19:00
 15/23 anonim ***** válasza:
43%
Mivel tudott a kedvedre tenni,hogy kezdted megkedvelni? Behízelegte magát vmivel?
ma 19:16
 16/23 A kérdező kommentje:
Folyton bókolt, aztán dícsért is, hogy jó esélyeim vannak, ahhoz, hogy nekem is összejöjjön ez a karrier, ugye azonos érdeklődési kör. Ezek nagyjából :) meg helyes pasi is.
ma 19:19
 17/23 anonim ***** válasza:
69%
Jól ótvözte a külsőt és a mondókáját...a közös pont remek ugródeszka volt,hogy elhitesse Veled, hogy Te is olyan sikeres lehetsz mint ő...persze gondolom a segítsége nem önzetlen lett volna...
ma 19:34
 18/23 A kérdező kommentje:
Igen, nem is igazán akartam elfogadni, de nagyon erősködött. Ja és még valami, ami baromi fura (bár ezek után nem meglepő gondolom senkinek :D), van egy csajszi, akivel követik egymást, és a csaj folyton stalkolt engem, kitettem egy sztorit, már ott volt a neve a nézők közt :D aztán privátra állítottam a fiókom, és egyből kért követési engedélyt a csaj :D és amúgy dühömben (mikor ugye gyanúsított a pasi, hogy kamu vagyok) ezt szóvá is tettem neki, hogy az egyik csaja sztalkol, és baromi furcsa :D aztán erre is annyit reagált, hogy ő nem akart drámát, meg hogy elege van a csajokból xd tehát mégcsak le sem tagadta, hogy bármi köze lenne hozzá :D
ma 19:55
 19/23 anonim ***** válasza:
74%
Nem akar drámát, de azért élvezte volna, ha a csajok versengenek a kegyeiért🤣🤣
ma 20:01
 20/23 anonim ***** válasza:
54%
Hát ez hogy hívogat gáz. A kamu profilos dolog egyébként lehet vicc is, igazából én is mondtam már ilyet valakinek aki nagyon komolyan vette, aztán nem írt egy ideig és napokkal később leb.aszott, hogy milyen gonosz módon bántam vele :D Amúgy én egy időben kértem friss képet a fiúktól, ugyanis ráb.asztam egyszer, hogy a képein jól nézett ki, aztán azóta, hogy azok készültek eltelt 5 év és ő felszedett 30 kilót. Úgy csináltam, hogy küldtem egyet magamról, hogy nézd, itt egy friss selfie, hogy felismerj. Aztán vagy visszaküldtek magukról is, vagy kértem. Pont ez történt azzal a sráccal is, aki berágott emiatt.
ma 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!