Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszi kamu profil vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszi kamu profil vagyok és még neki áll feljebb?

Figyelt kérdés
Instán ismerkedünk egy férfival, aki sajnos messze él..még csak kb egy hete kezdtünk beszélgetni, de már kb kétszer is meggyanúsított, hogy én biztos kamu profil vagyok (mert szerinte túl jól nézek ki, és egyszer nem vettem fel neki a telót, és vissza sem hívtam). Nekem ez még gyors, mármint nem szeretek ismeretlen emberekkel ilyen hamar telefonálni stb. Hangüzenetet már egyszer kikényszerített belőlem :D de ez szerintem nem normális..most még ő van megsértődve, mert szerinte ezen csak nevetnem kellett volna (hogy másodjára meggyanúsít egy hét alatt?!) és most nem szól hozzám egy napja..de a sztorijaim likeolgatja. Én leírtam, hogy ez az egész rosszul esett, és arra sem reagált semmit. Hagyjam a francba? Amúgy kezdtem megkedvelni, de ezzel most eléggé elvette a kedvem tőle..nem lehet valaki ennyire paranoiás..

ma 18:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem is kérdés, hogy hagynám.
ma 18:14
 2/22 anonim ***** válasza:
85%

"ez szerintem nem normális.." - Honnan tudja a számodat, ha ez neked gyors? Hogy kényszeríthet ki belőled dolgokat? Gyanusítgat?

Jó, hogy még csak egy hetet pazaroltál rá. Ez is sok volt.

ma 18:26
 3/22 A kérdező kommentje:
Instán hívott. Igaz.
ma 18:31
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ilyen rövid ismetetségnél,nézetkülönbségek jönnek elő......én azt mondanám, hogy jól áll neki a távolság!!!
ma 18:33
 5/22 A kérdező kommentje:
Igen..meg elég hamar elkezdett love bombingolni is, ami szintén red flag.
ma 18:36
 6/22 anonim ***** válasza:
De amúgy, hogy van ez, csak így rád írt minden ok nélkül?
ma 18:45
 7/22 A kérdező kommentje:
Ő egy szakmájában elismert ember, én pedig szintén ezt a hivatást művelem, és ezért bekövettem. Ő pedig vissza követett, majd rám írt.
ma 18:48
 8/22 A kérdező kommentje:
Fel is ajánlotta, hogy segítene amiben tud, mert ő már ugye átment sok mindenen a karrierje során.
ma 18:49
 9/22 anonim ***** válasza:
81%

Fú, ilyennel engem is sokszor meggyanúsítanak. Aztán követelőznek, hogy bizonyítsam be, tényleg én vagyok a képeken.

Szavak nincsenek rá, milyen szinten hányingerkeltő és visszataszító dolog ez.

AZONNAL kuka az ilyen pasi, mihelyst a száján ezt ki meri ejteni.

ma 18:49
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg nem normális, én se erőltetném, ez már most több helyen problémás, pedig még csak egy hete beszéltek. Ezek után egyrészt kedvem se lenne folytatni (főleg így, hogy még ő játsza a sértődöttet), másrészt meg bőven elég jelét adta, hogy ebből soha nem lenne normális kapcsolat, úgyhogy nem húznám tovább az időmet.
ma 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!