Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők szemében redflag, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szemében redflag, ha kiderül férfiról akivel randizol, hogy 5 éve nem szexelt?

Figyelt kérdés

febr. 4. 22:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Micsoda ostoba primitív nő az, aki megkérdezi a férfit, hogy mikor szexelt utoljára?

Hasonlóképpen milyen férfi az, aki ezzel dicsekszik/panaszkodik?

Ha egy nő ezt kérdezné tőlem a randin, vagy bármilyen szexszel kapcsolatos dolgot, otthagynám a fenébe.

febr. 5. 07:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Miert kellene elmondani hogy mikor dugott meg egy no utoljara?
febr. 5. 07:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Alkalmi ne is legyen! Lenézendő a szememben
febr. 5. 08:14
 14/18 anonim ***** válasza:
És? Gondolom elötte volt normális kapcsolata, amiben szexelt. Emiatt ha tetszik egy hapi, én nem koptatom le. 🤷
febr. 5. 09:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem ez nem red flag, tényleges helyzetem volt ilyen, randiztam valakivel, konkrét időablakot nem jelölt meg, csak azt, hogy tetemes ideje nem randizott és nem is szexelt. Ez nem rázott meg önmagában, ami viszont megrázott, hogy ugye randin mesélsz (valamennyit) az előéletedről, ő pedig 15 éve vált el, és átjött, hogy ő alapvetően elvolt abban, hogy közepesen szép feleség, két gyerek, sok veszekedés és nem érti a feleségét, hogy miért nem volt így boldog...Na, nekem ez így csomagban volt red flag, hogy ez a pali képtelen kötődni és zéró empátiája van, miközben éli a kis belső világában az életét.
febr. 5. 10:17
 16/18 anonim ***** válasza:
11-nek: nálam sem úgy merül fel, hogy mikor d..tál utoljára, hanem az került megosztásra a részéről, hogy hosszú ideje én vagyok az első nő, akivel bármilyen okból találkozik. Ebből átjött, hogy itt bizony nem volt semmi sem jóideje...#15
febr. 5. 10:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha amúgy megy neki a szex akkor nem zavar.
febr. 5. 10:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha no meg nem olyan mint a fulem amikor bele akarom dugni az ujjam es alig megy bele akkor hazudik hogy nem volt ferfival?
febr. 5. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!