Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve élek élettárs kapcsolatban mással, mégis még mindig gyakran eszembe jut az exem,miért?
Ez az Exem volt az első akibe valaha talán igazán szerelmes voltam,nem vagyok az a típus,de valahogy ő kihozta belőlem.
Pedig sok borsot tört az orrom alá, mégis valahogy nagyon megmaradt az emléke, és bevallom férfiasan, néha még mindig hiányzik. Erre nem találok racionális magyarázatot,hogy miért.
Melyiket tartjátok a valoszínűbbnek? Szavazás:⤵️
Olyan esetben, hogy nem voltál szerelmes a mostaniba én azt gondolom, hogy nem tudtál leszakadni az exről.
Azt azért illene tudni, hogy minden szerelem más, mert pl. mi is változunk és a másik ember nem a klónja az exnek és bár valószínűleg nem estél a jelenlegibe úgy belé, mint a ló gödörbe attól még szerethet(t) ed. Ez esetben a második opció a reálisabb, mármint a barátnőd már nem vált ki belőled érzéseket, nem illetek össze és a volt nő a tudatalattidba lopakodott, mert ő volt az első, aki kiváltott érzelmeket belőled.
Azt csinálsz, amit szeretnél, de én nem húznám a partnered idejét, nagyon unfair mindkettő esetben, hogy szegény csak van, de ennyi.
#1 nek van igaza.
Szánalmas vagy.
Igazad lehet,csak valójában semmi okom szakítani a mostanival, mert amúgy elvagyunk,csak szerelmes nem voltam, inkább szeretetként lehet definiálni ami részemről van felé. Így ezt nehéz megindokolni.
Te meg élettelen incel fäszfej vagy az egyessel együtt, éljetek csak tovább a burokba, érzelmektől és minden emberi dologtól jól távol ahogy eddig,de legalább ne osszátok az észt olyamiről amihez fikarcnyi konyításotok sincsen!
"csak szerelmes nem voltam, inkább szeretetként lehet definiálni ami részemről van felé. Így ezt nehéz megindokolni."
Erre indokot írtál. :D
Ezért nem tudsz lemászni az exről és ez nagyon undorító dolog, amit muvelsz a barátnőddel, tényleg szánalmas vagy.
Ahelyett, hogy az exre vagy más nőre hajtanál inkább maradsz a langyos fosban nehogy ne legyen ingyen pin@.🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!