Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 5 éve élek élettárs kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 éve élek élettárs kapcsolatban mással, mégis még mindig gyakran eszembe jut az exem,miért?

Figyelt kérdés

Ez az Exem volt az első akibe valaha talán igazán szerelmes voltam,nem vagyok az a típus,de valahogy ő kihozta belőlem.

Pedig sok borsot tört az orrom alá, mégis valahogy nagyon megmaradt az emléke, és bevallom férfiasan, néha még mindig hiányzik. Erre nem találok racionális magyarázatot,hogy miért.

Melyiket tartjátok a valoszínűbbnek? Szavazás:⤵️

2023. jan. 28. 16:39
A kérdező szavazást indított:
Ex hagyott a kérdezőben túl mély nyomot
A mostani nem való hozzá,ha az lenne elfelejtette volna rég az exet
A kérdező nemes egyszerűséggel őrült
18 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
23%
Szánalmas.
2023. jan. 28. 16:47
 2/14 A kérdező kommentje:
A válaszod is,#1 🤷🏽‍♂️
2023. jan. 28. 16:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Olyan esetben, hogy nem voltál szerelmes a mostaniba én azt gondolom, hogy nem tudtál leszakadni az exről.

Azt azért illene tudni, hogy minden szerelem más, mert pl. mi is változunk és a másik ember nem a klónja az exnek és bár valószínűleg nem estél a jelenlegibe úgy belé, mint a ló gödörbe attól még szerethet(t) ed. Ez esetben a második opció a reálisabb, mármint a barátnőd már nem vált ki belőled érzéseket, nem illetek össze és a volt nő a tudatalattidba lopakodott, mert ő volt az első, aki kiváltott érzelmeket belőled.

Azt csinálsz, amit szeretnél, de én nem húznám a partnered idejét, nagyon unfair mindkettő esetben, hogy szegény csak van, de ennyi.

2023. jan. 28. 16:48
 4/14 anonim ***** válasza:
13%

#1 nek van igaza.

Szánalmas vagy.

2023. jan. 28. 17:58
 5/14 A kérdező kommentje:

Igazad lehet,csak valójában semmi okom szakítani a mostanival, mert amúgy elvagyunk,csak szerelmes nem voltam, inkább szeretetként lehet definiálni ami részemről van felé. Így ezt nehéz megindokolni.

2023. jan. 28. 18:04
 6/14 A kérdező kommentje:

Te meg élettelen incel fäszfej vagy az egyessel együtt, éljetek csak tovább a burokba, érzelmektől és minden emberi dologtól jól távol ahogy eddig,de legalább ne osszátok az észt olyamiről amihez fikarcnyi konyításotok sincsen!

2023. jan. 28. 18:05
 7/14 anonim ***** válasza:
21%
Az egyesnek valóban igaza van, még szavazásokat is kiraksz, te jó ég.
2023. jan. 28. 18:20
 8/14 A kérdező kommentje:
Azért,mert akinek nincs kedve pötyögni 1 gombnyomással is tud hasznos választ adni. Szerinted mire találták ki?
2023. jan. 28. 18:21
 9/14 anonim ***** válasza:
61%

"csak szerelmes nem voltam, inkább szeretetként lehet definiálni ami részemről van felé. Így ezt nehéz megindokolni."

Erre indokot írtál. :D

Ezért nem tudsz lemászni az exről és ez nagyon undorító dolog, amit muvelsz a barátnőddel, tényleg szánalmas vagy.

Ahelyett, hogy az exre vagy más nőre hajtanál inkább maradsz a langyos fosban nehogy ne legyen ingyen pin@.🤡

2023. jan. 28. 19:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Lepontoz mindenkit a kis ge*i :D
2023. jan. 28. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!