Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 5 éve élek élettárs kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 éve élek élettárs kapcsolatban mással, mégis még mindig gyakran eszembe jut az exem,miért?

Figyelt kérdés

Ez az Exem volt az első akibe valaha talán igazán szerelmes voltam,nem vagyok az a típus,de valahogy ő kihozta belőlem.

Pedig sok borsot tört az orrom alá, mégis valahogy nagyon megmaradt az emléke, és bevallom férfiasan, néha még mindig hiányzik. Erre nem találok racionális magyarázatot,hogy miért.

Melyiket tartjátok a valoszínűbbnek? Szavazás:⤵️

2023. jan. 28. 16:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%
Hagyj örüljön már, más úgysem jön neki össze. :)))
2023. jan. 28. 21:05
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

Valószínűleg azért jut eszedbe sokszor,mert ahogy írtad,ő volt az első akibe szerelmes voltál.

Nekem is sokáig maradandó volt az első szerelmem..persze nem úgy hogy hiányzott volna vagy ilyesmi,hanem meleg szívvel gondoltam vissza arra korombeli énemre és kötöttségeimre amik egyszerűen csak nemes egyszerűséggel boldoggá tettek.

Talán egyszerűen csak az hiányzik neked hogy szerelmes legyél..maga az érzés,és mivel ezt csak az adott személlyel élted át,így nem tudsz ettől szabadulni.

Én azt javaslom(persze a te döntésed),hogy sokáig ne húzd ezt a dolgot,mert a párodnak nagyin rosszul fog esni ha egyszer megtudja hogy soha nem voltál szerelmes belé,ezt tapasztalatból írom.

2023. jan. 29. 09:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát így jártál. Mindig útolag jőn rá az ember hogy mit vesztet.
2023. febr. 13. 20:41
 14/14 anonim válasza:
Azért mert még mindig őt szereted. Szeretni is fogod míg nem ralálsz olyan párt aki elfelejtetti veled, s őt fogod szeretni.
2023. febr. 23. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!