Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem viszi túlzásba a féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem viszi túlzásba a féltékenykedést? :S foolyt lent,

Figyelt kérdés
Van egy srác haverom annak van egy csaja..És azt is meg akarja tiltani ,hogy a sráchozzámszóljon fenyegetözik ,hogy megtép megilyenek ..Pedig az biztos ,hogy a srácra nem nyomulnák rá meg ő se rám mert ugy viszonyulunk egymáshozmint két testvér ha reggel találkozok vele egy puszi aztán beszélunk mint két ismerös és kábé 2 lépésel távolabb ál mint és átlagosan de csaj ma odajött hozzám ha mégegyszer meg lát vele beszélni nagyon megjárom :S Mért csinálja ezt ? Nem akarom a legjobb fiu haveromat elvesziteni ..De nem is akaszkodok rámert csak akkor beszélek a sráccal ha ő akar velem nem keresem őt jó néha igen max hetente 2x ha keresem mindig ő keres engem :S meg msnen dumálunk átlagos dolgokrol hmi van velem h állok a fiukkal megienek :S
2010. nov. 8. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:

A kérdés:"Nem viszi túlzásba a féltékenykedést?"

Én kérdésem: szerinted?

Szerintem igen.Most akkor jobban érzed magad?:)

Teljesen hülyeség volt ezt megkérdezned :)

17/F

2010. nov. 8. 15:28
 2/7 anonim válasza:
Ezt én már a beteges féltékenység kategóriába sorolnám. Nem normális ha ennyire védi a pasiját. Próbáltál már beszélni erről a haverodnak? Hátha ő meg tudná nyugtatni a barátnőjét. Mondjuk ha a pasi nem egy tipikus papucs férfi, akkor az ilyen kapcsolatok nem szoktak sokáig tartani.
2010. nov. 8. 15:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Probált de akkor azt hajtota neki a csaj h neked fontosabb egy r..banc mint a saját barátnőd meg h csak azért csinálja a csaj h szét szedjen meg ienek aztán bögöt... De ugyanugy jobba vagyunk ,..Meg egyszer megölelt a srác mert nagyonki voltam akadva oszt odajött és engem meg akart pofozni a csaj csak megfogtama kezét :S h menjek onnan
2010. nov. 8. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
én határozottan visszaszólnék és ellenállnék a csajnak, amíg érzi hogy te vagy a gyengébb nem fog békén hagyni.Plusz a haveroddal akkor is meg kell ezt beszélni de hangoztatnod kell hogy ne adja tovább hogy ezt te mondtad stb. mert akkor te leszel a nő aki szétválasztja őket-.-"sajna a féltékeny csajok már csak ilyenek, pont azért mert valójában belül gyengék, mutasd tehát magad egy erős ,magabiztos csajnak
2010. nov. 8. 16:05
 5/7 anonim válasza:
Amúgy mióta vannak együtt a lánnyal?
2010. nov. 8. 16:25
 6/7 A kérdező kommentje:
2 -3 hónapja énmeg a srácot egy kt éve ismerem és jobba vok vele
2010. nov. 8. 16:50
 7/7 anonim ***** válasza:

helyesírás powa...A nyelvtan erőt is magabiztosságot ad...

Kérdésedre válaszolva pedig,igen az.Egy idióta szegény.Légy magabiztos,stb,de mondom,elötte lapozgasd át a nyelvtan könyvet,vagy akár a Magyar Helyesírási Szabálykönyv 11.-ik kiadását

2010. nov. 8. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!