Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bnőmmel le akar feküdni a pasija de Sziszi még csak 13. HOgy beszéljem le róla?
Sziszi egyenlőre nem akarja,de a pasí nagy nőcsábász,és mondta Sziszónak,h kell neki a szex.-.-'
a fiu 17 a lány 13 éves
12/L
A fajtalanság nem rájuk vonatkozik. De hogy érthatő legyen hogy mit is jelent mondok egy példát.
Ha mondjuk egy parkban orálissan kielégíti a barátját a párja és ezt látják is. Ez közszemérem sértés.
hahajj:S
Szegény sziszim...
MÉég 2 napja sincsenek egggyüt máris idegesítem magam,és szerintem jogosan.:/
Köszí mindenkinek.
megpróbálok vle beszélni
A wiki-t sok helyen nem fogadják el hivatalosan, de ha jól értelmezem a táblázatot, akkor orálisan kielégíthetik egymást, de ha a srác beteszi akkor már bűncselekményt követ el. Elcseszett egy szabályozás. Nem tiltani kell a szexet, hanem rendesen felvilágosítani a fiatalokat.
Akkor ON:
Valóban helyesen gondolkodsz. Azonban meg kell mondanod a barátnődnek is, hogy a srác csak szexet akar tőle. Persze nem így. A lényeg, hogy a végső felismerést neki kell megtennie, mert akkor a tudni is fogja nem csak elismerni esetleg az igazadat. Te ismered őt neked kell tudnod a megfelelő utat. Ha esetleg ismered a szüleit és normálisak, akkor esetleg beszélhetsz az anyukájával, aki szépen leülteti és megbeszéli vele, hogy mit és hogy.
Ha olyasmivel kukacoskodik a barátnőd, hogy hisz már x hónapja vár akkor nyugodtan megmondhatod neki, hogy ez csak azt jelenti, hogy van mellette más is.
2 napja sincsenek együtt és a pasija egyből a szexszel jött elő? Szegény Sziszi. Nem szabad butának lennie, ez a fiú biztosan csak azt akarja h lefeküdjön vele. Valószínűleg nem is vigyázna rá, aztán meg elhagyná. Még érett fiataloknál -ha komolyan gondolják a párkapcsolatot, és nem csak szexért jönnek össze- is nagyon-nagyon ritka h már első héten lefekszenek egymással. Hiszen meg kell ismerniük egymást, bízniuk kell a másikban és ehhez idő kell.
Mutasd meg ezeket a hozzászólásokat a barátnődnek, hátha hat rá ez is, és nem csinál butaságot. Te pedig tényleg okos gondolkodású kislány vagy;) Jó tudni h vannak még ilyenek ebben a világban. És mondom én ezt 17 éves fejjel. Durvul a világ.
Köszönöm mindenkinek:):)
Beszélek a fejével,de ő csak mondha hogy ugyse.
De a csávó,áh...
Több csaja volt mint nekem ötös dogám...
4-5 tanuló vagyok.:D-.-Szánalom.
Ja, hogy két napja sincsenek együtt?? Van esetleg Sziszinek egy jól megtermett bátyja? Mert akkor azzal kellene beszélni. Még pofátlanul is csinálja a srác :)
Egyébként pedig, ne hidd, hogy annyi csaja volt 17 évesen. Mármint ha olyan értelemben vesszük, hogy a csaja volt :) Ha nem úgy vesszük, akkor lehet, hogy hetente mással "jár", mert senki sem engedi neki 2-3 nap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!