Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 év körüli férfiak, legfeljebb hány évvel fiatalabb nő jöhet szóba barátnőnek/feleségnek?
Nem életkortól függ. Viszont egy dolgot nem szabad figyelmen kivül hagyni, mert aki erre nem gondol az szerintem önző. Méghozzá, hogy egy 20 éves nő gyermeket akar majd valószínűleg és több olyan célt tűz ki teljesen normális módon, ami hosszútávú. Na, egy 40+ -os pasi 65-70 évesen már nem olyan, mint egy vele egy korú 40-45. Szóval kapcsolat szempontjából mindegy a kor, ez igaz. De az életben szerintem nem feltétlen jó, ha 20 év a differencia.
40/f
persze persze nem életkortól függ... neked nem, lényeg, hogy rá tudj menni. Egyébként azoktól, akik ezt állítják, hadd kérdezzem már meg, hogy 40 évesen is ott tartasz mentálisan, életfelfogás, jövőkép terén mint 20 évesen?
Mert ha semmi de semmi különbséget nem érzékelsz, akkor valami elképesztő nagy elakadásod van öregem és a társadalom jelentős része betegnek tart.
Neked egy a lényeg, egy huszonévest könnyebben tudsz irányítani, behülyíteni, mindenképp az az érzés kell, hogy felnézzen rád, és mivel ő és kortársai életkoruknál fogva még nem sokmindent tudtak elérni, ezért neki könnyebb valamit villantani. Olyan dolgokon is ámul, ami a korosztályodnak már alapvető.
"Egyébként azoktól, akik ezt állítják, hadd kérdezzem már meg, hogy 40 évesen is ott tartasz mentálisan, életfelfogás, jövőkép terén mint 20 évesen?"
Én személy szerint nem sokban különbözök a 20 éves önmagamhoz képest, ugyanúgy szüleimnél lakom, munka után leülök gépezni vagy kimegyek bicajozni általában. Ami különbség, hogy munka téren több tapasztalatom van, jobban is keresek, mint az átlag huszonévesek, van több milliós megtakarításom a bankban és van egy kocsim is. Párkapcsolt szempontjából viszont semmivel nem vagyok előrébb, mivel eddig ebben nem volt szerencsém, csak visszautasításokat kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!