Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 év körüli férfiak, legfeljebb hány évvel fiatalabb nő jöhet szóba barátnőnek/feleségnek?
hát nem lesz valami reprezentatív a felmérés. Tudni illik itt tömegével vannak a 40 körüli mamahoteles beteg incelek, akik:
- sajnos mentálisan is megrekedtek egy 15 éves szintjén, ha tehetnék simán rámennének erre a korosztályra is, de azért elkerülnék a törvény kezét, ezért inkább a huszonévesekre hajtanak
- abban reménykednek, hogy egy 30 alatti nőnek még nincsenek olyan nagy elvárásaik, úgy érzik könnyebben be lehet őket palizni
- semmiképp sem akarják, hogy a nőnek legyen gyereke, vagy még nagyon távol álljon a gyerekvállalástól ( konkurencia, hiszen ő akar lenne az első számú kisfiú, plusz anyagilag sem tudna finanszírozni egy gyereket)
Egy érzelmileg felnőtt normális egészséges férfi, aki ebben a korban már valószínűleg elvált és van saját gyereke:
- mivel fontos neki, hogy hasonló gondolkodású, értékrendű nőt találjon akivel együtt tudják menedzselni a napi ügyes bajos dolgokat általában a saját korosztályában keres, max 3-5 évvel fiatalabbat
- az esetekben jelentős többségében nem tervez újabb gyereket, szóval neki potenciális veszélyforrás az épp szülni vágyó, ketyegő biológiai órás 30 körüli nő
- nem fétise a fiatalság, szóval nem ez lesz az elsődleges szempont, hogy mindenképp nála jóval fiatalabb legyen, hanem teljesen más sarokpontok alapján keres párt magának
+ ja és az egész eleve annyira nevetséges, ugyan mi a fenéért kellene egy huszonéves nőnek egy 40-es...
Akarni lehet bármit, de először tedd már fel magadnak a kérdést, hogy ez a korosztály egyáltalán szóba állna-e veled.
És persze ne abból induljunk ki, amikor a 20 éves gold digger sugar daddyt keres magának, hanem a kérdésben barátnő/feleség szerepel.
Ugyanmár... :D
akarni akarhat, más kérdés, hogy a 20 éves szóba áll e vele :D
én 20 évesen mindig kiröhögtem az ilyeneket, még egy 30 éves is papónak számított nekem, nem hogy 40. Teljesen levágtam, hogy kizárólag az életkorom alapján érdeklődik irántam, és hogy mentálisan nincs rendben, elsősorban szexet akar.
Egy 20 éves még most kezdi az életét, a 40-es meg teljesen máshol tart az életben. Mármint normális emberekről beszélünk ugye, és valós párkapcsolatról.
Engem nem zavar a korkülönbség, annyi hogy azért legyen 18 év felett. Az ideális persze inkább ilyen max. 10 év lenne, de nem egy ideális világban élünk.
Az már más kérdés, hogy a 20 év körüli csajoknak én már túl idősnek számitok, szóval hiába tetszenek nem sok esélyem lenne náluk.
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!