Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfinek intelligens...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinek intelligens benyomást keltő arca van az szexuális értelemben nem annyira vonzó egy nő számára mint amikor agresszióra utaló arcvonásai vannak?

Figyelt kérdés
Tehát egy magas homlokú, nagy kerek szemű, finom állkapcsú férfi (intelligenciát sugárzó arc) szexuálisan nem annyira vonzó mint az agressziót sugárzó arc ( mély ülő szemöldökcsont által nagyon jól elfedett szemek, kiüllő arccsont, kiemelkedő állkapocs, sűrű borosta, sűrű szemöldök, alacsony homlok mélyre lenőtt hajkoronával, szögletes fejforma)?
jan. 26. 07:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

7

“ Az intelligenciát sugárzó arc nem feltétlenül ronda. Csak szólok.”

Itt van egy tipikus intelligenciát sugárzó arckép egy valóban nagyon intelligens emberről.

A nők 99% szerint a börtönviselt Jeremy Meeks arca vonzóbb.

[link]

Tehát valami ilyesmiről beszélek.

jan. 26. 10:45
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

11

Az érveid alátámasztásaként belinkelték egy tök helyes pasit. :D

Gratulálok!

jan. 26. 10:51
 13/19 anonim ***** válasza:

11, mondjuk szerintem nem tűnik okosnak. Mármint simán elhiszem, hogy egy zseni, csak, nekem nem ez az "inteligens benyomást keltő arc" amúgy is inkább a tekintet dönti el, mit feltételezek ilyen téren a másikról, mint az arcberendezése.

A másik srác meg modell jellegű, már ami az arcát illeti, de szerintem kicsit sem vonzó. Persze ízlések és pofonok.

jan. 26. 10:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is magas homlokom van, de photofeeleren 10/4-re pontoztak, már ami a megbízhatóságot és az okosságot illeti. Persze nem tulajdonítok neki jelentőséget, mert mindenki a saját világát vetíti ki másokra, csak azért mondom, mert hiába van magas homlokom, mégse látnak intelligensnek.
jan. 26. 11:11
 15/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kinevetavegen!

Ne tégy fel a Tudomány kat.-ban kérdéseket, ha a tudományos alapú választ képtelen vagy elfogadni. Csak nevetségessé teszed magad. H mennyire vagy nevetséges, az a Tud. kat. látogatói számára lényegtelen ugyan, de az ottani általános színvonalat lerontja a te nívódra.

jan. 26. 11:11
 16/19 anonim ***** válasza:
11.Ez a jeremy inkább tenyérbe mászó . Sokan azért nem kedvelik az ilyen férfiakat mert mellette még van az a felsőbbrendű komplexusuk amiért elmenekülnek az emberek vagy egy nő még jól le is kever egy arcost neki ha felhuzta.
jan. 26. 15:30
 17/19 A kérdező kommentje:

16

Pedig nem el hanem hozzá menekülnek a nők, alig tudja levakarni őket.

jan. 26. 16:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért gondolja bárki, hogy a bármikori nem divatos arc egyenlő intelligenciatükrözés. Ismerek csomó leírt típusú arcot, hát egyikről sem feltételeztem, hogy intelligens (a többség nem is az).
jan. 27. 12:21
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 Bolond szegény, ne keress logikát a gondolkodásában.
jan. 27. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!