Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek intelligens benyomást keltő arca van az szexuális értelemben nem annyira vonzó egy nő számára mint amikor agresszióra utaló arcvonásai vannak?
7
“ Az intelligenciát sugárzó arc nem feltétlenül ronda. Csak szólok.”
Itt van egy tipikus intelligenciát sugárzó arckép egy valóban nagyon intelligens emberről.
A nők 99% szerint a börtönviselt Jeremy Meeks arca vonzóbb.
Tehát valami ilyesmiről beszélek.
11
Az érveid alátámasztásaként belinkelték egy tök helyes pasit. :D
Gratulálok!
11, mondjuk szerintem nem tűnik okosnak. Mármint simán elhiszem, hogy egy zseni, csak, nekem nem ez az "inteligens benyomást keltő arc" amúgy is inkább a tekintet dönti el, mit feltételezek ilyen téren a másikról, mint az arcberendezése.
A másik srác meg modell jellegű, már ami az arcát illeti, de szerintem kicsit sem vonzó. Persze ízlések és pofonok.
Kedves Kinevetavegen!
Ne tégy fel a Tudomány kat.-ban kérdéseket, ha a tudományos alapú választ képtelen vagy elfogadni. Csak nevetségessé teszed magad. H mennyire vagy nevetséges, az a Tud. kat. látogatói számára lényegtelen ugyan, de az ottani általános színvonalat lerontja a te nívódra.
16
Pedig nem el hanem hozzá menekülnek a nők, alig tudja levakarni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!