Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire hihető, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hihető, hogy egy férfi egy nagyon szép nővel csak barátkozna?

Figyelt kérdés
Mindketten egyedülállóak, harmincasok, nemrég ismerték meg egymást. Egy ideje szerelmes vagyok a férfiba, de ez csak egyoldalú, és titkos, nem tud róla.

tegnap 15:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%
9-10! Tévedtek...mondom ezt 36 éves pasiként. Nagyon tévedtek.
tegnap 17:28
 12/14 anonim ***** válasza:
63%

Még annyi, hogy az a nő, akit én barátzónázok az ott is marad! pl. mikor egy nő azt mondja, hogy nyitott a barátságomra, akkor azok leszünk, nem több. Ennyire egyszerű. sose értettem, hogy ez másoknál miért nem így megy.

Nekem pont, hogy irtó szarul szokott esni, mikor kiderül, hogy egy "barátom" többet akar tőlem, mint barátság, vagy csak azért csináltunk közös programokat, mert azt hitte, majd én lépni fogok, aztán meg mikor nem, már nem is akart velem menni sehova. 😥

tegnap 17:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mit mondjak,Isten igazán tízből nyolc fèrfi valamiféle èrdekből keresi a dögös csajok társaságát.A maradèk kettő szimplán rendelkezik egyfajta morális tartással ès realista.

Egyèbkènt pedig a szèpsèg önmagában semmi.Ha nincs egyfajta huncutul bájos,nőies kisugárzásod,akkor annyit èrsz el vele,hogy meghódítandó kirakatbabának nèznek,nulla èrzelmi efforttal.A dögössèg nem feltétlenül csak a külsőt jelenti.

tegnap 17:39
 14/14 A kérdező kommentje:
8-as, nem értem honnan jött, hogy alig ismerem…? Róluk kettejükről írtam, hogy nemrég ismerték meg egymást a nővel. Mi ketten a férfival viszont régóta ismerjük egymást, az talán túlzás, hogy barátok vagyunk de sokat szoktunk beszélgetni amikor összegyűlünk a közös baráti csapattal. Így szerettem bele, de tudom hogy nincs jövőnk. Innen tudok a nőről is. Az érzéseimet egy ideje próbálom elnyomni, de amikor volt néhány randija mással kicsit rossz volt hallgatni, és most is az, ha a nő szóbakerül.
tegnap 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!