Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezhet, hogy a lányomnak a haj- és szemszíne miatt nincs állandó kapcsolata?
Ugye, mint köztudott, a férfiak nagyrészt a szőke hajú és világos szeműeket szeretik főleg. A lányom ezzel szemben természetes sötétbarna és barna szemű.
S nos, ha így belegondolok, 26 éves és eddig kevés férfival láttam őt együtt járni. Pedig nem buta, a Műegyetemen tanul fizikát.
Tényleg igaz, hogy a férfiak igazából csak a világos szemű és hajú nőkhöz vonzódnak?
Nem, nem emiatt nincs normális kapcsolata.
"köztudott, a férfiak nagyrészt a szőke hajú és világos szeműeket szeretik főleg"
Nem, ez nincs így.
Eleve nem mindenkinek ugyanaz az esete. Nekem például leginkább a sötétbarna vagy fekete hajú, sötét szemű nők tetszenek. De értelmes körökben meg nem is ez lesz a döntő. Egyrész a színtől önmagában még semmi nem lesz szép vagy ronda, a stílus és az összhatás az, ami a meghatározó. Másrészt meg a szerelem jóval több, mint valami külső tetszés. És pláne több puszta haj- és szemszínnél. Oké, a mostani barátnőm történetesen külsőre is mindenben olyan, mint az elképzelt ideálom, de régebben például évekig hajtottam egy olyanra, aki elsőre még csak nem is tetszett. Mégis veszettül bele voltam bolondulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!