Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondta nem akar szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta nem akar szakítani de azota egyaltalan nem keres?

Figyelt kérdés

Elkoltozott, kerdeztem h akkor vege van e. Mondta h nem szeretne es talalunk ra megoldast, de sosem ir es nem is talalkoztunk azota. Ennek mar 3 hete.

Most nehezere esett volna megmondania mikor rakerdeztem h akkor vege, valaszolnia h ja hagyjuk mert nem lehet megoldani?

Maost mitol jobb h burkolran lekoptatott es még kivaltotta belolem h megis haraggudtam ra?

Nem dumaltam neki erte, csak siman en sem keresem mert vettem a lapot.

jan. 17. 18:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem amikor tudja, hogy bármikor ugrasz neki hiszen tűkön ülve vársz arra mikor mondja, hogy gyere. Semmit se kell beleadnia a "kapcsolatba" mert neked a semmi is elég. Miért mondaná, hogy vége amikor szexre rosszabb időkre jó leszel? ^^
jan. 28. 16:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Meddig akarsz várni rá? Szerintem ennek már réges-régen annyi, már jóval előbb vége lett, mint amikor elköltözött.
jan. 28. 20:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Sajnos, kifogtál egy gerinctelen férget, aki annyit nem tud mondani nyíltan:”már nem szeretlek úgy, hagyjuk az egészet”
jan. 30. 03:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!