Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a fiú és a lány között a testi adottságokon kívül? Lehetnek valaha egyenrangúak?
Ezek szerint nem fejeztem ki jól magam. Nem azt akartam mondani, h a férfiak jók... :D Ilyet sose mondanék. De van értelme azért küzdeni, h egyenrangúnak kezeljenek, vagy esélyem sincs. És ez alatt nem a politikai jogokat értem, hanem a hétköznapban.
Egyébként szerelni én is szeretek, zseni persze nem vagyok.
Ne haragudj, de engem érdekel, hogy azok akiket barátaimnak hiszek, hogyan tekintenek rám. Valaki aki jól jön ha mosogatni kell, de ha jól akarom érezni magam akkor inkább ne jöjjön. Pedig neki még a foglalkozása is a szeretet és mégsem érzi, hogy milyen szomorúsággal és néha haraggal megyek haza onnan.
Jól van ez így? Mentség lehet, hogy a cölibátust akarja betartani? De akkor minek vezet csoportot? Akkor ne vállalja!
"...Az asszony nem emancipálhatja magát, ha nem dobja el magától a nőiességét, kötelességét férjével, gyermekeivel, a társadalommal, a törvénnyel szemben, mindennel szemben, ami nem ő maga."
G. B. Shaw
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!