Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy kor különbség? Lány/15, Fiú/20
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 14:43
1/12 anonim válasza:
Ja, 3évet még tuti várnia kell, ha nem akar a kaptárba kerülni.
2/12 anonim válasza:
ebben a korban még sok.. 1 20 éves pasinak már más vágyai vannak, mint a sima csókolózás, te meg még nagyon fiatal vagy a szexhez..
3/12 anonim válasza:
A "kor" és a "különbség" szavak között nagy az az egy szóköznyi különbség, mert a "korkülönbség" szót egybe írják.
Amúgy nem, ha egyikőjük se az a züllős, bulizós, diszkótöltelék fajta.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! Bocsi akkor korkülönbség!!!
2010. aug. 12. 14:55
6/12 G-'za válasza:
Figyelj Nekem van olyan ismerősöm aki F/20, Lány nemsokára !lesz! 15, és jól megvannak egymással.
Mondjuk azt én is aláírom hogy a korosztálynak más és más az igénye...
8/12 anonim válasza:
Nem nagy korkülönbség, viszont a fiú nem akar csak csókolózni, a lánynak meg nem 15 éves korában kéne lefeküdnie.
9/12 szazsi94 válasza:
Szerintem kell ennyi!
A mai fiatalabb srácok, komolytalanok, és csak szexre mennek, mert ők még nem csinálták..bár oké elismerem, egy 20 éves is lehet olyan, de ha kifogod...akkor ideális:)
Nálunk 16-19 a felállás:) és tökéletes, nem akart medönteni pár hónap után..megvárta amíg én is akarom...:) hol várná már meg ezt egy mai átlag 15-16 éves fiú??
10/12 199303 válasza:
nem nagy a korkülönbség. nálunk is ugyan ugy 5év van én 17/L ö 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!