Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átmenjek szexelni egy olyan nőhöz, akitől igazából nem akarok semmit, és Ő sem akar tőlem semmit?
4 év után szakított velem a barátnőm szeptemberben, azóta nem ismerkedtem senkivel, és elég nehezen tudom elengedni a dolgot, picit be is gubóztam, csak dolgozni és edzeni járok el, amúgy meg teljesen belesüppedtem az otthonlétbe.
Egy nő bekövetett Instagram-on, ráírtam, elkezdtünk beszélgetni, hamar egymásra hangolódtunk, és áthívott magához szexelni holnap estére.
Nem akar kapcsolatot, én meg szintén nem, de én azért nem mert nem vagyok teljesen túl az exemen.
A legjobb barátom azt mondja, hogy ez lesz a fordulópont, ha most átmegyek és szexelek, az segíteni fog és végre újra élvezni fogom az ismerkedést.
Személyiség függő az, amit a barátod ír. Neki bejön, neked lehet, hogy nem.
Ha nem kívánod a nőt, feleslegesen mennél át szexelni. Amúgy is négy hónap után korai túl lenni az exeden. Természetes, hogy nem érzed magad a legjobban. Ha át is mész, készülj rá, hogy nem biztos, hogy jókedvű leszel és nem biztos, hogy teljesíteni tudsz/akarsz majd. És ez természetes.
WTF 4 éve már csak a múlton rágódsz??? S mennyit akarsz még újabb 4 vagy 40 évet, mikor mondod azt hogy elég? Legyen a holnap az új életed első napja :)
Ha tetszik a csaj akkor csapj a hónod alá egy üveg bort/pezsgőt és uzsgyi'.
#5 A gyengébbek kedvéért.
4 év UTÁN szakítottak vele, tehet 4 ÉVIG TARTOTT A KAPCSOLAT.
Idáig érthető.
SZEPTEMBERBEN SZAKÍTOTTAK.
Október, november, december, az 3 hónap, most pedig január közepe van.
Így sikerül megérteni a kérdést?
Ha félsz a puncitól akkor nehogy átmenj.
Csak leégeted örökre magad.
Bár így is ha áthívott és nem méssz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!