Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi értelme van, hogy ráír...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van, hogy ráír valaki a kérdezőre vagy egy válaszolóra, hogy jajj de tetszik amit írtál tök egy hullámhosszon vagyunk ha utána meg semmi folytatása a dolognak semmilyen szinten? Ilyen kezdeményezésnek így mi értelme? :/

Figyelt kérdés
ma 18:03
 1/5 anonim válasza:
79%
Hátha visszaír, hátha csaj, hátha dugás lesz belőle.
ma 18:04
 2/5 Noren1989 ***** válasza:
69%

A szokásos sablonduma.

Ezek a típusú friccek ezt napi 50-60 alkalommal bedobják.

És igen, kaptam belőle már én is.

ma 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan annyi értelme van,mint ennek a kérdésnek
ma 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
Én mindig megdicsérem, ha valaki megnevettet. Igazán kreatív humorú emberekkel lehet itt találkozni. Nem azért dicsérem meg, hogy tovább folytassuk a beszélgetés, meg dugjunk, hanem, hogy elismerjem. Hátha jól esik neki.
ma 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Jaja, a sablonlevelezők mindenkire is ráírnak akit nőnek gondolnak hátha... Persze ezekből nem lesz semmi, de idő kell amíg eljut a tudatukig hogy ezzel nem érnek semmit.
ma 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!