Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan merítsek bátorságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan merítsek bátorságot megszólítani egy lányt, aki tetszik?

Figyelt kérdés

Egy árúházban dolgozik, nagyon ritkán járok vásárolni, de ma elhatároztam, hogy csak azért elmegyek, hátha beszédbe elegyedhetek vele. Nagyon béna voltam, ahogy 10 méterre megközelítettem, hirtelen elveszítettem az összes tökösségem, és inkább irányt váltottam és elkerültem.

Abszolút nincs rutinom ebben, eddig csak 2 komoly kapcsolatom volt, és azok is úgy alakultak, hogy a lányok kezdeményeztek, szóval nem volt nehéz dolgom.

Érdekes módon, az élet más területein nem tartom magam ilyen töketlennek, például a munkahelyen tök jól elbeszélgetek a nőkkel, még ugratjuk is egymást.

dec. 10. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Hátha nincs bátorságod rá köszönni és ha mosolyog rád, viszonozza szóba elegyedni veled akkor ebből nem lesz semmi. Maximum ha kideríted a nevét és rá írsz facebookon és ha visszajelöl ott írsz rá.
dec. 10. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
ne derítsd ki a nevét facebookon, ne jelöld így be, ne nyomulj emberekre a munkahelyükön, stb.
dec. 10. 15:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudom a nevét, talán ős is az enyém. Kb 10 éve összefutottunk valami közös baráti társaságban, és váltottunk néhány nonszensz mondatot. Kb 3 hónapja voltam itt utoljára vásárolni, és akkor épp bémészkodtam, és ő jött hozzám a szokásos, "Segíthetek?" eladói szöveggel. Meglehetősen kedves volt, bár csak a munkáját végezte.
dec. 10. 16:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Milyen áruház? Műszaki? Ruházati? Venned kéne ott valamit, de úgy, hogy az ő segítségét, véleményét kéred. Várd meg, amíg megint jön a "Segíthetek?"-kel, aztán nagyon nagy vonalakban add elő neki, hogy mit szeretnél, és innentől kezdve hagyd, hogy kérdezzen, segítsen neked. Esetleg - ha jól megy már a társalgás - felhozhatod neki, hogy olyan ismerősnek tűnik, mintha jópár éve valahol összefutottatok volna. Itt azért nem ártana emlékezned, hogy hol és mikor, milyen alkalomból volt ez a találkozó. Aztán vagy emlékszik rád, vagy nem. Ugyanez vonatkozik arra is, hogy mennyire vevő rád. Elvégre te vagy a vevő, ugye... ő meg az eladó... :))))

Na, szerintem kb. ennyit tehetsz, próbáld meg, vesztenivalód nincs, szerintem sokat nem jársz ebbe a boltba, így akkor sem történik semmi, ha visszautasít vagy épp csak közömbös.

dec. 10. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
18%
Csóró csaj.
dec. 10. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert mi lesz? Megver? Levonnak a fizetésedből 10%-t ha nem sikerül? Ránézel, ha ő pár mp-ig néz akkor mosolyogj, ha visszamosolyog akkor valamikor megszólíthatod, vagy ráírsz.
dec. 14. 06:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha már valamikor beszélgettetek, könnyű a dolgod.

Bármikor odamehetsz hozzá folytatni a beszélgetést, az ismerkedést.

dec. 14. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!