Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen pasi lehet, aki ilyesmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pasi lehet, aki ilyesmi zenéket hallgat?

jan. 11. 00:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

Jajj 4-es.. 33 évesen már kinőttem abból, hogy különlegesnek akarjak látszani.

Én szeretem az Amon Amarthot. Szeretem a viking metált is. Te meg felőlem azt hallgatsz, amit akarsz. Ahogy mindenki más is hallgassa azt, amit szeret.

Kérdező, igen, romantikus léleknek képzelem el. De nem ettől fogják azt mondani, hogy ide vele. :D

jan. 11. 11:48
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Én egy alacsony önbizalmú, naiv, általában kedves és optimista lány vagyok. A zenei ízlésemnek megfelelő muzsika meg minden, csak nem lágy és kedves.
jan. 11. 11:54
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
a romantika és a latens honoszexualitás azért nem pont ugyan az
jan. 11. 11:58
 14/15 anonim ***** válasza:

A fagyos vikingek utan egy kisse melegebb eghajlat...

[link]

40F truecel

jan. 11. 14:55
 15/15 anonim ***** válasza:
54%
Mittudomén, a zenei ízlés nem sokat mond el egy férfi személyiségéről. Nem lesz ettől romantikus valaki, sem kemény attól, hogy metált hallgat.
jan. 13. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!