Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok hozzá ha ilyesmi szöveggel jönne oda hozzátok egy pasi?
Ha egy szórakozóhelyen vagy egy buliban odajönne hozzád egy pasi és azt mondaná, hogy az előbb látott meg téged és nagyon csinosnak tart utána pedig megkérdezné, hogy meghívhat e valamire vagy, hogy lenne e kedved beszélgetni vele?
Egyből arra gondolnál, hogy unalmas vagy, hogy biztos már több lányhoz is odament ezzel a szöveggel?
Szerintem az "unalmas" duma még mindig sokkal jobb, mint a gáz duma (pl. erőltetetten akarsz vicces, eredeti lenni).
Nyilván a lánytól is függ, ha értelmesebb, akkor valszeg díjazni fogja, hogy te is normálisan szólítottad le őt, ha meg valami ostoba liba, akkor fogalmam sincs, mert nekik eléggé máshogy működik az agyuk, mint az enyém.
Szerintem nem unalmas. A jó modor nem unalmas.
Ha tetszene nekem is, adnék egy esélyt az ismerkedésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!