Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként már estél annyira zavarba egy pasi láttán, hogy valamit felborítottál, elestél vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
Hogy történt?
A férfi észrevette?
És hogy reagált?
2023. szept. 1. 21:30
2/13 anonim válasza:
Ilyen még csak fordítva történt. De jót nevettünk mindketten :D
3/13 anonim válasza:
Ilyen csak fordított helyzetben. Én durvább dolgot csináltam, de nem írom le, mert még magára ismerne, ha olvassa. Mondjuk én úgy tudom, nem látogatja az oldalt, de ki tudja🤷🏼♀️
5/13 anonim válasza:
Én is csak fordítva emlékszem. Esetleg pasival annyi hogy ha ronda szigorú fejet vág akkor kiejtek valamit a kezemből, de ez nem a vonzalom miatt van hanem a ronda szigorú feje miatt.
6/13 anonim válasza:
Igen. Rohadt nagy felfordulást és problémát okozott a borogatásom. Elsüllyedtem volna legszívesebben.
7/13 anonim válasza:
Én igen a teljes tankönyveket kiejtettem a kezeim közül mikor megláttam a suliban :DDD
8/13 anonim válasza:
"Ilyen csak fordított helyzetben. Én durvább dolgot csináltam, de nem írom le, mert még magára ismerne, ha olvassa. Mondjuk én úgy tudom, nem látogatja az oldalt, de ki tudja"
Látogatom te nagyon jól tudod. Láttad már a telefonomba amikor éppen tekergettem .
9/13 anonim válasza:
#8! 🤣Nem nézegetem más telefonját.
10/13 anonim válasza:
"Láttad már a telefonomba amikor éppen tekergettem ."
Tényleg van egy ilyen vicc. -Te kergetted a macskát? -Dehogy tekergettem, oda akartam adni neki a kajáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!