Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennék? Leginkább a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennék? Leginkább a nők válaszaira lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival akinek volt egy lány barátja több éve tartó, és szerelmes volt belé, elmondta neki, és továbbra is csak barátok maradtak. Azt mondta szeret engem, de nem tudom elhinni és szakítottam, és már nem is keres miatta, rossznak, gonosznak lettem beállítva.

Ti mit tennének ilyen helyzetben?

tegnap 16:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem bántam meg a döntésem. Mindenki jól tudja, hogy férfi és nő között nem létezik barátság, mert előbb-utóbb az egyik többet érez, akar, nagyon, nagyon ritka, férfi és nő között a barátság. Ezzel a lánnyal régen kapcsolatot akart, ki tudja hogy nem így van-e ma is, különben minek tartaná vele a kapcsolatot, azért, hogy maga mellett tudja, ha belészeret vagy ilyesmi, jó nekik a barátság extrákkal is. Egy fiú akkor is barát ha beteszi.:) Nem tud mit reagálni erre, mert a ringyó mellett döntött, ha igazán szeretett volna akkor megszakította volna vele a kapcsolatot. Nálam ez kizáró ok. Inkább maradok egyedül, így is verhetetlen vagyok. A kérdést pedig azért írtam ki, mert érdekel hogy más hogyan döntött volna, egy ilyen helyzetben.
tegnap 18:53
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de szerintem 11. hozzászólásod alapján ő is ezzel a döntéssel járt jobban.
tegnap 19:00
 13/18 anonim ***** válasza:

Mindenki olyan alapon valogat ill joga van ahhoz hogy aki neki megfelel.

Ha neked nem fér bele egy "plátoi szerelem lánybarát" 3.nak a kapcsolatba, akkor nem fér bele.

Én mondjuk jártam már ugy ahol a srác akivel ismerkedtem az exe után vinnyogott, egy darabig foglalkoztam vele, aztán mikor szakítottam vele(nem ez miatt mert nokontakt volt köztük a csajnak már férje is lett stb), azóta meg utánam vinnyog.

Ő az a tipus aki csak azt nem becsüli meg aki mellette van, hanem csak azokat akik lelépnek tőle.

Vannak olyan pasik akiknek az a nö az érték csak aki nincs vele, nem jár vele, aki 3 lépéseket tart. Aki meg vele van az meg vmi masodlagos merthát a plátói álmai az elsődlegesek, az illúziói.

Sok ilyen ónbi.hiányos pasi van aki nem hiszi el hogy jó nöknek ö kellhet. Azt hiszik aki leáll velük azok nem értékesek, hanem azok a jó nök csak, akik vele le se állnak meg csak hülyítik húzzák az agyág amugymeg semmi. Pasiznak összevissza vagy barátja van. Stb.

tegnap 19:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
11: Én örültem volna, mert amiket itt felsorolsz, az nálam teljesen ellentétesen van.
tegnap 19:12
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Miért tartasz ringyónak egy nőt, aki felé egyoldalú érzelmei voltak/vannak a férfinak, akivel ismerkedtél?
tegnap 19:15
 16/18 anonim ***** válasza:

Amúgy tanultál pszichológiát? Azt tanítják, azonos nemű (hetro) barátok közt is vn szexuális vágy, csak nem olyan erős, hogy tudatosuljon. Na, ez van különböző nemű barátok közt is.

Nekem az a furcsa, hogy állítólag hetero nők hogy tudnak egymáshoz érzelmileg olyan közel kerülni, hogy barátok legyenek. Én csak férfiakkal tudom ezt a kapcsolódást megélni, és nekem az ilyen nők valahogy olyan gyanúsak...:))

tegnap 19:18
 17/18 A kérdező kommentje:

13: Belőlem szóltál!

14: A mai világban ez nem lep meg, minden férfi ilyen, csak a nemiszerve irányítja, és van sok ilyen nőben is. Talán már egy sincs belőlük, aki normál lenne, mert a világ a sátán uralma alatt áll. Minden tiszteletem a kivételnek.

tegnap 19:26
 18/18 anonim ***** válasza:

17:

14. vagyok.

Biztos ezt a választ nekem szántad?

Mert nem látom a kapcsolódást a hozzászólásom és a tied közt.

tegnap 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!