Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent neked az, hogy "átlag pasi"?
Nyilván nők véleményére vagyok kíváncsi.
A pasik hány százaléka "átlag" vagy az alatti?
#10 Úgy, hogy az almát az almához hasonlítod, nem pedig a körtéhez.
Az átlag férfi a többi férfihoz képest átlagos, nem pedig egy átlagos nőhöz képest.
Nekem az átlagpasi azt jelenti, hogy nincs kémia, de nem is undorodom tőle. Vagy kivált belőlem később vonzalmat azzal, hogy megismerem, vagy pont nem.
Ilyen billenő mérlegponton van nálam.
"Az átlag férfi a többi férfihoz képest átlagos, nem pedig egy átlagos nőhöz képest."
Két párhuzamos számegyenes origója is ugyanott van, akármennyi szám áll előtte és utána. :D A teljes felhozatal közepe, ahogy te írtad, tehát minden alatta lévő egyre rondább és minden felette lévő egyre szebb.
Ja, és te hasonlítottad össze az almát a körtével (bár szerintem mind almák vagyunk), hisz te írtad hogy az egyik sokkal lepukkantabb mint a másik. Innen indult az egész.
#15 Így van.
A férfi átlagos szint az az átlag alatti nő szintje.
Ezt azért írtam le, mert sok magát átlagosnak nevező férfi arra panaszkodik, hogy nem kell egy átlagos nőnek.Ez amúgy azért van, nincsenek is egy szinten.
#15 Ezt inkább ahhoz hasonlítanám, mint mikor a bizsu és a nemesfém ékszereket kategorizálod.
Még egy jó minőségű bizsu is sokkal szarabb és értéktelenebb, mint egy rossz minőségű nemesfém ékszer.Remélem így érthetőbb a párhuzam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!