Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők elfogadják ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők elfogadják ha egy férfi nem akar autót venni vagy ez automatikusan "azért nincs neki mert csóró" kategória?

Figyelt kérdés

Mondjuk nem vesz mert pénzügyileg tudatos és többet vinne az autó mint hozna.

Vagy autónál nem számít a pénzügyi tudatosság.

tegnapelőtt 07:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
67%

19.

A kelet-európai országokban megy ez, történelmi és kulturális okai vannak. Hiába vannak újabb és újabb generációk, egyszerűen "bennünk marad" ez a hozzáállás, hogy villantani kell, "nagyobb legyen, mint a szomszédé", illetve nem tudom, hogy a világon máshol hogyan működik, de itt sokan képesek azalapján csoportosítani, hogy az illetőnek milyen márkájú autója van.

"A Suzukisok", "a Seatosok", "a Mercisek", "a Skodások", "a Hondások" stb.

Mintha számítana bármit is. Az egyetlen, ahol helyénvalónak érzem a sztereotípiát azok a BMW tulajok, mert ők általában tényleg bunkók és arrogánsak, eleve ezért akarnak mindenáron BMW tulajok lenni. De még ez se olyan dolog, hogy alap, hanem egyszerűen csak feltűnően sokszor van így.

tegnapelőtt 11:36
 22/28 anonim ***** válasza:
69%
Nő vagyok, van saját autóm, megoldom a dolgokat magamnak, a világ végére is elvezetek, tehát nem elvárás hogy a pasinak is legyen. Na de azt, hogy akkor neki is én oldjak meg mindent, furikázzam én intézzek mindent stb, na azt biztos hogy nem. Egy férfi akinek van saját autója egyszerűen minden szempontból kompetensebb a szememben, főleg ha gyakorlott és jól vezet. 20 évesen még ez nem érdekelt, de 30 felett már egyértelműen férfibb egy férfi aki saját járművet birtokol és vezet. Az, hogy az autó milyen az részletkérdés, nekem sem a legújabb, legcsilli-villibb van, viszont igényesen karbantartom. Plusz pont ha a pasi autója sem egy lepusztult csotrogány.
tegnapelőtt 11:45
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Én abszolút elfogadom, kiv. két esetet:

1. Folyton fuvarokat lejmol másoktól az ismeretségi körében és hisztizik, ha épp senki nem akar neki segíteni / kihasználja az autóval rendelkező rokonait

2. Egyértelmű, hogy csóró, de hazudik róla (azért van az a típus, aki annyira erőltetettenn és néha kifejezetten sértően bizonygatja, hogy miért nem költ erre-arra, hogy egyértelmű - pl. a színház az csak sznoboknak van, autót csak az vesz, aki lusta stb - ... és ebben nem is a csóróság a gáz, hanem a hazudozás és a komplexusosság)

A jelenlegi páromnak és nekem sincs autónk. Budapesten élünk, itt tök jó a tömegközlekedés, vidékre simán levonatozunk, ha kell. Taxit az alatt a 25 év alatt, amióta BKV-zom rendszeresen, összesen 4x rendeltem. Mind ezek mellett rendezett egzisztenciával rendelkezünk mind a ketten. Ilyen esetben nekem mindegy, van-e autója vagy nincs.

tegnapelőtt 12:03
 24/28 anonim ***** válasza:
40%

Ez szerintem is kelet-európai dolog, kicsit gáz:)

Nyugaton a legtöbb 20-on/30-éves VÁROSI embernek nincs kocsija.

33 éves vagyok, ha egy pasi kocsival jönne randira városon belül, rögtön kioffolnám.

tegnapelőtt 14:16
 25/28 anonim ***** válasza:
35%
Ha mehetek más férfival nyaralni, akkor miért ne.
tegnapelőtt 22:34
 26/28 anonim ***** válasza:
32%
Az en ferjemnek soha nem volt autója, csak jogsija. Az exem autób.zi volt, 200 méterrel arrébb is csak kocsival lehetett menni, semmit nem tudtunk felretenni kb. Mikor annak a kapcsolatnak vége lett, azt mondtam, en többet nem költök ilyen szarokra, mikor ott a vonat, busz, es amúgy is városban tervezem élni az eletem. A ferjem ebben egyetertett. Most költöztünk nagyobb lakasba a 2 gyerekünkkel, hitel nelkül, se csok, se semmi ilyen hülyeség. Ez nem lett volna lehetséges, ha van autónk. Van hatranya? Naná, persze, neha tök jol jönne egy autó. De egészében véve elegedett vagyok, nem valtoztatunk a döntesünkön, és kifejezetten örülök, hogy a férjem ilyen.
tegnap 12:35
 27/28 anonim ***** válasza:
53%
26: ekkora marhaságot is régen olvastam 🤣 Mi van?? Zsebből van pénz nagy lakásra, AZÉRT mert nincs autó? Te még nagyságrendileg sem vagy képben azzal, hogy mennyiben van egy autó 🤣 Remélem megérősnek érzed, amikor kilépsz a lakásból, ugyan hiteled nincs, de mehetsz busszal a két gyerekkel meg a cuccokkal 🤣 Egy már értékelhető autó kisebb szerencsével megvan 3 millióból, fenntartani -ha ritkán használod- meg van havi kb 30 ezer kemény forintomban ha leszámolom, ez aztán sok mindenben gátolná az embert, valóban. Ja nem. Na jó buszozást, én két gyerekkel kb inkább pusztulnék el, minthogy BKV-val oldjam meg az életünket. Ja és nekünk is saját lakásunk van, hitel nélkül, nem az irigység szólt belőlem, hanem a józan ész. Ilyen szar “kifogást” sem hallottam még. Szerintem nyugodtan bevallhatod, legalább magadnak csendben, hogy a valóságban mit próbálsz ezzel a maszlaggal palástolni.
tegnap 13:55
 28/28 anonim ***** válasza:

Nagyon elment ez a témakör, annak ellenére is, hogy direkt írtam, hogy MINDENT meg lehet racionális érvekkel támogatni, ettől függetlenül 2025-ben a társkeresés világában jogsi és autó nélkül hátrányból indulsz.

Ezért hoztam a külsővel kapcsolatos példát, az interneten állítólag soha senkit nem érdekel, mert csak a belső, a társkeresés világában meg telibe sz.rja mindenki a lelked, mindenki jó pasit/nőt akar magának.

tegnap 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!