Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők elfogadják ha egy férfi nem akar autót venni vagy ez automatikusan "azért nincs neki mert csóró" kategória?
Mondjuk nem vesz mert pénzügyileg tudatos és többet vinne az autó mint hozna.
Vagy autónál nem számít a pénzügyi tudatosság.
19.
A kelet-európai országokban megy ez, történelmi és kulturális okai vannak. Hiába vannak újabb és újabb generációk, egyszerűen "bennünk marad" ez a hozzáállás, hogy villantani kell, "nagyobb legyen, mint a szomszédé", illetve nem tudom, hogy a világon máshol hogyan működik, de itt sokan képesek azalapján csoportosítani, hogy az illetőnek milyen márkájú autója van.
"A Suzukisok", "a Seatosok", "a Mercisek", "a Skodások", "a Hondások" stb.
Mintha számítana bármit is. Az egyetlen, ahol helyénvalónak érzem a sztereotípiát azok a BMW tulajok, mert ők általában tényleg bunkók és arrogánsak, eleve ezért akarnak mindenáron BMW tulajok lenni. De még ez se olyan dolog, hogy alap, hanem egyszerűen csak feltűnően sokszor van így.
Én abszolút elfogadom, kiv. két esetet:
1. Folyton fuvarokat lejmol másoktól az ismeretségi körében és hisztizik, ha épp senki nem akar neki segíteni / kihasználja az autóval rendelkező rokonait
2. Egyértelmű, hogy csóró, de hazudik róla (azért van az a típus, aki annyira erőltetettenn és néha kifejezetten sértően bizonygatja, hogy miért nem költ erre-arra, hogy egyértelmű - pl. a színház az csak sznoboknak van, autót csak az vesz, aki lusta stb - ... és ebben nem is a csóróság a gáz, hanem a hazudozás és a komplexusosság)
A jelenlegi páromnak és nekem sincs autónk. Budapesten élünk, itt tök jó a tömegközlekedés, vidékre simán levonatozunk, ha kell. Taxit az alatt a 25 év alatt, amióta BKV-zom rendszeresen, összesen 4x rendeltem. Mind ezek mellett rendezett egzisztenciával rendelkezünk mind a ketten. Ilyen esetben nekem mindegy, van-e autója vagy nincs.
Ez szerintem is kelet-európai dolog, kicsit gáz:)
Nyugaton a legtöbb 20-on/30-éves VÁROSI embernek nincs kocsija.
33 éves vagyok, ha egy pasi kocsival jönne randira városon belül, rögtön kioffolnám.
Nagyon elment ez a témakör, annak ellenére is, hogy direkt írtam, hogy MINDENT meg lehet racionális érvekkel támogatni, ettől függetlenül 2025-ben a társkeresés világában jogsi és autó nélkül hátrányból indulsz.
Ezért hoztam a külsővel kapcsolatos példát, az interneten állítólag soha senkit nem érdekel, mert csak a belső, a társkeresés világában meg telibe sz.rja mindenki a lelked, mindenki jó pasit/nőt akar magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!