Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön meg kellene kérnem, hogy tegyen meg ilyen apró gesztusokat értem?
Figyelt kérdés
Például ha együtt vásárolunk, akkor értelemszerűen én cipelek, ez természetes, hiszen én vagyok férfi. Egyik kezemben 10kilós szatyor, a másikban a 6os zsogor ásványíz, ő pedig jön mellettem zsebre dugott kézzel. Aztán mikor hazaérünk akkor nem nyitja ki nekem az ajtót, hanem szépen megvárja, hogy letegyem csomagokat és én nyissam ki.
Vagy mikor csillárt szereltem széken állva, akkor elejtettem a csavarhúzót és ő pont ott állt mellettem, és a cipőjétől 30 centire esett le. Kérdeztem is tőle, hogy nem látta-e hová esett, majd rámutatott, hogy "ittvan". Simán végignézte hogy lemászok a székről, ahelyett hogy lehajolt volna érte.
jan. 5. 18:12
11/12 anonim válasza:
Eddig nem kérted meg egyszer sem? Mert nekem az is fura, hogy eddig inkább szenvedtél és most jut eszedbe. Én megcsinálom ezeket a dolgokat, ha hasonló szitu van, de néha van, hogy elbambulok és szólni kell :D Viszont akkor segítek, persze. Nyilván ő sem normális, hogy inkább mindig végignézi, hogy extra lépéseket tegyél, de legközelebb szólj rá, igen.
12/12 anonim válasza:
Mint macskát sz arni, úgy dobnám ki ezt az onerzetes pi csát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!