Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Külön meg kellene kérnem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön meg kellene kérnem, hogy tegyen meg ilyen apró gesztusokat értem?

Figyelt kérdés

Például ha együtt vásárolunk, akkor értelemszerűen én cipelek, ez természetes, hiszen én vagyok férfi. Egyik kezemben 10kilós szatyor, a másikban a 6os zsogor ásványíz, ő pedig jön mellettem zsebre dugott kézzel. Aztán mikor hazaérünk akkor nem nyitja ki nekem az ajtót, hanem szépen megvárja, hogy letegyem csomagokat és én nyissam ki.

Vagy mikor csillárt szereltem széken állva, akkor elejtettem a csavarhúzót és ő pont ott állt mellettem, és a cipőjétől 30 centire esett le. Kérdeztem is tőle, hogy nem látta-e hová esett, majd rámutatott, hogy "ittvan". Simán végignézte hogy lemászok a székről, ahelyett hogy lehajolt volna érte.

tegnapelőtt 18:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg.
tegnapelőtt 18:19
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Jó nagy tapló cssjt sikerült összeszedned. Vagy egy bunkó, vagy szimplán fogyatékos...
tegnapelőtt 18:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Te magad is pontosan tudod a választ a kérdésedre.
tegnapelőtt 18:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú ha már valakit ilyen alap dolgokra meg kell kérni.

Szimplán lesz.r.

Nem figyel rád,

csak vagy...

tegnapelőtt 18:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj,ez téged szamárnak néz, ha neked ez így nem jó, mondd meg neki, vagy húzhatod tovább az igát.
tegnapelőtt 18:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nagyon nem jó. Nálunk is mondjuk a párom viszi a nehezebb csomagokat (jelzem, ragaszkodik is ehhez), de alap, hogy akkor én nyitom ki az ajtót. A csavrhúzós sztorira nem is tudom, mit mondjak...Egy az, hogy én nem vagyok annyira életképtelen, hogy minden szerelést és barkácsolást a páromra hagyjak, csak mert."én vagyok a nő". Ha mégis akadna hasonló szituáció, az alapvető lenne, hogy fogom a létrát és a bokáját, mert én ilyenkor mindig félek, hogy leesik...
tegnapelőtt 19:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ahol ezek se jönnek maguktól, természetesen, ott komoly baj van a kapcsolattal. Vagy mindig ilyen volt?

Amiket írtál, az alap udvariasság, amit a legtöbb ember egy idegennek megtesz, pusztán kedvességből.

Gondolom, nem ez az egyetlen baj köztetek.

tegnapelőtt 19:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
"tegyen meg ilyen apró gesztusokat értem" - Nem teérted, hanem kettőtökért, az együttműködésért, szeretetből, tiszteletből, hálából stb.
tegnapelőtt 19:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kéred meg ilyenkor, ha már az kell, hogy észrevegye magát, hogy ő is tehetne valamit a célért.
tegnapelőtt 19:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Természetes, hogy nyitom az ajtót és felveszem ami leesett.
tegnapelőtt 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!