Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön meg kellene kérnem, hogy tegyen meg ilyen apró gesztusokat értem?
Például ha együtt vásárolunk, akkor értelemszerűen én cipelek, ez természetes, hiszen én vagyok férfi. Egyik kezemben 10kilós szatyor, a másikban a 6os zsogor ásványíz, ő pedig jön mellettem zsebre dugott kézzel. Aztán mikor hazaérünk akkor nem nyitja ki nekem az ajtót, hanem szépen megvárja, hogy letegyem csomagokat és én nyissam ki.
Vagy mikor csillárt szereltem széken állva, akkor elejtettem a csavarhúzót és ő pont ott állt mellettem, és a cipőjétől 30 centire esett le. Kérdeztem is tőle, hogy nem látta-e hová esett, majd rámutatott, hogy "ittvan". Simán végignézte hogy lemászok a székről, ahelyett hogy lehajolt volna érte.
Szomorú ha már valakit ilyen alap dolgokra meg kell kérni.
Szimplán lesz.r.
Nem figyel rád,
csak vagy...
Ahol ezek se jönnek maguktól, természetesen, ott komoly baj van a kapcsolattal. Vagy mindig ilyen volt?
Amiket írtál, az alap udvariasság, amit a legtöbb ember egy idegennek megtesz, pusztán kedvességből.
Gondolom, nem ez az egyetlen baj köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!