Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezt megérteni a részéről?
Barátnőm gyereket szeretne. Viszont egész nap csak sóhajtozik, meg hasonlók pláne mikor van ideje agyalni.
Sokszor azt mondja nem tudja mit tegyen. Gondolkozik kell e neki párkapcsolat. Meg hogy mi a célja istennek vele.
Szerettem volna új impulzust vinni a kapcsolatunkba, erre azt mondta minek menjek veled? - nincs miről beszélni..mondtam mondj te programot..de ha így van minek a gyerek ebbe a kapcsolatba, sőt akkor miért tőlem?
Sőt ugyanúgy mondja hogy holnap meg holnap után mit kell csinálnia
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Tökös, most vagy ekkora a gond, vagy nem érted, hogy mit mondunk,
vagy nyígni jössz, vaggggy kamukérdésekkel traktálsz.
Igyekvősen köhögd ki, hogy melyik.
Gyerekkel nem lehet pótolni ha valakinek boldogtalan a párkapcsolata!
Ilyen kapcsolatba még véletlenül sem szabad gyereket vállalni. De a férfi se hitegesse a nőt hogy majd lesz gyerek!
Ha nem tudja mitévő legyen akkor forduljon pszichológushoz vagy életvezetési tanácsadóhoz.
Én a helyedben odaállnék elé, hogy gyereket szeretnél, oké akkor vágjunk bele.
Első lépésként a kapcsolatunkat hozzuk rendbe (és felsorolod hogy gyakrabban járjatok ide-oda, menjetek el párterápiára amivel egyrészt magatokat meg a kapcsolatot erősítitek, meg elkezdtem szakemberrel felkészülni a gyerekvállalásra), aztán következő lépésként életmódváltás (alkohol, koffein elhagyása, cigi le stb, gyakrabb mozgás, egészségesebb étkezés), illetve gyerekvállalással kapcsolatos könyvek olvasása. Illetve ezzel párhuzamosan egyéb lépések, pl pénzügyi terv és sok sok beszélgetés hogy ki hogyan nevelné a gyereket. (esetleg utána házasság, lakásvásárlás)
Aztán ha mindez stabilan (kapcsolat, életmód rendbejött, egyeznek a nevelési tervek, van pénzügyi háttér stb) megvan akkor elhagyjatjátok a védekezést (ha hormonális fogamzásgátlóval védekeztek, akkor még pár hónapig védekezzetek hormonmentesen is). Ez előtt vagy ennek az elején pedig irány kivizsgálásokra.
Ha egy éve próbálkoztok, utána érdemes termékenységi vizsgálatot csinálni.
Ez így jó terv, motiválná, mert konkrét és több lépéses. És biztosítja azt, hogy alkalmatlan állapotba nem csináltok gyereket. Mire a próbálkozáshoz eljuttok az alsóhangon is több év.
Írj ki még egy kérdést!
Hiába dugod homokba a fejed. A barátnőd most már nem éri be a handabandázással, hogy majd lesz gyerek, csak előbb.... Neki gyerek kell, most, azonnal. Vagy belevágtok (elcseszve három életet), vagy ennek a kapcsolatnak annyi. Ő fog kilépni, és nagyon csúnya szakításnak nézel elébe.
Te nem akarsz gyereket, egyáltalán nem vágysz rá. Ugyanúgy nem fogod megérteni a barátnőd, mint ahogy nem érti a vak a színeket.
Viszont nekem is az az érzésem, hogy ezt nem fogod tudni örökké elhúzni. De szerintem nem szakítani fog a barátnőd, hiszen azt eddig se mert. Pont úgy, mint te. Ő szerintem öngyilkos lesz. Legkésőbb akkor, mikor a tesója gyereke megszületik.
Mondjuk ideje lenne szakítani. Vagy elkezdeni gyűjteni a temetésre.
Már kezdi nagyon unni a barátnőd a kapcsolatot, hogy nem haladtok előre.
Ebből lassan szakítás lesz, mert láthatóan vészesen fogy a türelme irántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!