Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alfahím típusú magas, izmos, jóképű férfi lehet önbizalomhiányos? Vagy az teljesen kizárt?
Figyelt kérdés
jan. 2. 20:07
1/5 anonim válasza:
Az önbizalom az több helyről jöhet, de főként alapszemélyiségből és gyerekkori élmények, traumákból. Ha alapvetően kishitű az illető, akkor kaphat bármilyen pozitív visszajelzést és lehet akármilyen médiaideál külsejű és életű, nem fogja elhinni, hogy szeretik.
2/5 anonim válasza:
Ha olyan közegben mozog ahol van női társaság azért kapni fogja a jeleket ha veszi akkor tudja tuningolni az egóját de a nők annyira direktben soha nem fognak leállni dicsérgetni egy férfit mint forditott esetben.
3/5 anonim válasza:
Van narcisztikusok ilyenek. Ha nem is latszik rajtuk.
4/5 anonim válasza:
Nincs rá oka, hogy önbizalomhiányos legyen.
5/5 anonim válasza:
Nekem volt 190 centis széles vállú jóképű exem, aki önbizalomhiányos volt.
Nem akart szexet kezdeményezni.
Végül nekem kellett kezdeni, 4 hónap után.
Nagyon kicsi volt neki, vékony, és le is lankadt ahogy beleültem.
Na ezért nem volt önbizalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!