Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki fiatalabbnak néz ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki fiatalabbnak néz ki?

Figyelt kérdés

Mindig mindenki azt hiszi, hogy fiatalabbnak néz ki a koránál.

Most találtam egy oldalt, ahol a szoftver tippeli meg a kort az arc alapján.

Kíváncsi vagyok, hogy akik rendszeresen írják, hogy sokkal fiatalabbnak néznek ki, nekik mit mutat.

[link]

Nekem 34 helyett 25, másik képpel 27 évet tippelt.

Rendszeresen fiatalabbnak néznek élőben.

#Valós kor #Látszólagos kir #Mindenkitől elkérik a személyit
dec. 31. 22:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%
A hétéveskori fotómon 11-nek tippelt. 😀
jan. 1. 07:06
 12/22 anonim ***** válasza:
24 évvel fiatalabbnak tippelt.
jan. 1. 07:49
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Retusálatlanul es sminktelen felrakva, meg jo fényben nálam korrekt.
jan. 1. 07:50
 14/22 anonim ***** válasza:
27%
Azt enélküli is tudjuk, hogy a gyk-n még a 70 éves vén trotty is potens, 20 éves görög istennek néz ki. 🤣
jan. 1. 10:58
 15/22 anonim ***** válasza:
49%
Te nem tudod elképzelni, hogy valaki fiatalabbnak néz ki a koránál? Pedig van ilyen, mint ahogy olyan is, aki húsz évvel idősebbnek látszik. Részben életmód, de főleg genetika kérdése.
jan. 1. 11:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Hehe, na ez érdekes, kösz a linket :)

Nyilván ez csak egy béna játék, nem egy túl kifinomult algoritmussal, de amúgy mostanában sokan mondják, hogy mennyire megváltoztam, mintha fiatalodtam volna... jó, igaz, fogytam elég sokat, a hajam is fiatalosabb lett.

Felraktam mostani, és régi képeket. Dermesztő: a 24 éves kori képeimre 40-45 között tippelt, a mostani, friss képeimre 28-35 között. Nekem a fogyással együtt az arcom/arc szerkezetem is teljesen megváltozott, előnyösen.

43 éves vagyok...

De szabad szemmel is látható a különbség, egymás mellé rakva a 20 évvel ezelőtti képeimet a mostaniakkal, hát, durva...

jan. 1. 11:22
 17/22 anonim ***** válasza:
67%
Engem pár hete 24-25 nek tippeltek🤣 41 vagyok😬
jan. 1. 11:22
 18/22 anonim ***** válasza:
Én csak egyet próbáltam, ugyanaznap, sőt ugyanabban a 20 percben készült képeke 38, 31 és 29 is írt :D. Élőben - a homlokráncaim árulkodók, de azt próbálom frufruval takarni. Ált. vmivel fiatalabbnak néznek.
jan. 1. 11:26
 19/22 anonim ***** válasza:
18. vagyok: elfelejtettem a koromat leírni :) - 36 leszek idén.
jan. 1. 11:31
 20/22 anonim ***** válasza:
27%
15: van ilyen, 1-2, max. 3 évvel. Az itteni "20-30 évvel fiatalabbnak néznek" kamuk csak mese habbal...
jan. 1. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!