Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki fiatalabbnak néz ki?
Figyelt kérdés
Mindig mindenki azt hiszi, hogy fiatalabbnak néz ki a koránál.
Most találtam egy oldalt, ahol a szoftver tippeli meg a kort az arc alapján.
Kíváncsi vagyok, hogy akik rendszeresen írják, hogy sokkal fiatalabbnak néznek ki, nekik mit mutat.
Nekem 34 helyett 25, másik képpel 27 évet tippelt.
Rendszeresen fiatalabbnak néznek élőben.
#Valós kor #Látszólagos kir #Mindenkitől elkérik a személyit
dec. 31. 22:21
A kérdező szavazást indított:
Fiatalabbnak tippelt, és fiatalabbnak néznek mások is
Fiatalabbnak tippelt, de nem szoktak fiatalabbnak nézni
Pontosan tippeltek meg a korom, +/-3 év
Idősebbnek tippelt, és mások is idősebbnek látnak
Idősebbnek tippelt, de mások nem látnak idősebbnek
18 szavazat
1/22 A kérdező kommentje:
Azért ide, mert sokan arra hivatkozva akarnak sokkal fiatalabb párt, mert szerintük fiatalabbnak is néznek ki.
dec. 31. 22:22
2/22 anonim válasza:
Nem. Valaki sokkal öregebbnek a koránál.
4/22 anonim válasza:
Ahol 19 voltam, ott 24 ír, ahol 26 ott 30-at, ahol 34, ott 31-et.. :D
5/22 anonim válasza:
48 éves vagyok, 39 ês 33 évet tippelt.
6/22 anonim válasza:
Én azt bírom, mikor facebookos csoportokban bedobnak ilyen életkor tippelős játékokat, és sokan berakják az agyonfilterezett, kisimított faceappos képüket, várva a dicsêreteket.
7/22 anonim válasza:
F@szomat! Játszunk inkább mást! 😅
Egyik képen 3 másik alapján 4 évvel idősebbnek gondolt.
9/22 anonim válasza:
23-ra tippelt, most leszek 52. 😁 Azért van mit fejleszteni az appon. 😁 Nem keresek fiatalabb partnert, de irl is jóval fiatalabbnak gondolnak, mint a valós korom, olyan 35-40 közöttinek max.
10/22 anonim válasza:
Ritka, ha valaki fiatalabbnak néz ki a koránál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!