Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők tényleg bemondásos alapon is elhiszik hogy milyen kocsija van egy férfinek?
Figyelt kérdés
Egy haverom nagyon beteges felfogású, egyfolytában hazudik a nőknek.
Ismerkedéskor ha a nő rákérdez milyen kocsija van ,akkor mond valami drága kocsit. Persze nincs neki, igazából semmmilyen kocsija nincs. De ezzel a hazudozással valahogy eléri hogy ágyba viszi a nőket. Nyilván ennél tovább nem megy a dolog mert a hazugság kiderülne, de elképesztő hogy ezzel hogy tudja átverni a nőket.
dec. 30. 11:53
11/14 anonim válasza:
Ha látod, hogy működik, akkor miért nem hiszed el?
Gondolom kell hozzá olyan nő is, aki elég buta hozzá, de a haverodnak megvan az érzéke, hogy megtalálja ezeket.
Okos nő azt kérdezi mit dolgozol, abból von le következtetéseket az anyagi helyzetedről. Nem a vetítésből.
12/14 anonim válasza:
Nem tudom, milyen autó mennyit ér. Nekem aztán lehetne mondani :D
14/14 anonim válasza:
Nekem eszembe nem jutna rákérdezni eleve, hogy milyen kocsija van valakinek. Akivel most ismerkedem, tudom, hogy van autója, de őszintén nem érdekel, hogy milyen és biztos nem feküdnék le valakivel akkor sem, ha 6 BYD meg két Cybertruck áll a garázsban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!