Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Lidl-ökben és az Aldikban...

A Lidl-ökben és az Aldikban mikor vezették be ezeket(a többi lent)?: A Lidl-ökben mikor vezették be a rádió bekapcsolását(így tudom megfogalmazni)? És mikor variálták át a bemondásokat?

Figyelt kérdés

Például.:

Eleinte:

"Kedves vásárlóink! Felhívjuk a figyelmüket, hogy a gyorsabb áthaladás érdekében az önkiszolgáló kasszáinknál is fizethetnek kizárólag bankkártyás lehetőséggel. Köszönjük"

Később.:

"Kedves vásárlóink! Felhívjuk a figyelmüket, hogy a gyorsabb áthaladás érdekében az önkiszolgáló kasszáinknál is fizethetnek(lehagyták a bankkártyát). Köszönjük!"

Most:

"Kedves vásárlóink! Felhívjuk a figyelmüket, hogy a gyorsabb áthaladás érdekében az önkiszolgáló kasszáinknál is fizethetnek kizárólag bankkártyával(újra hozzátették csak a -val toldalékkal). Köszönjük!"

A legelején még nem is ez a reklámhang mondott be semmit, hanem egy teljesen másik hang. Sőt! Még rádió sem ment egy jó odeig. Mostanában hallottam először, hogy megy. A reklámhang hangsúlyozása is más lett kicsit, mint eddig. Egyáltalán ezt a Lifl reklámok hangját mikor iktatták be ilyen téren? Mióta mondja be a reklámhang ezeket? És egyáltalán ott mikor vezették be azt pontosan, hogy ezeket automata hangok mondják be? És az Aldikban mikor vezették be?

A bemondásokat miért variálják néha? Pesten miért más beszédhang mondja be ezeket, mint Kaposváron? És egyáltalán ezeket miért vezették be?

Nem zavarnak ezt csak kíváncsi vagyok.

ma 21:15
 1/1 A kérdező kommentje:
*ideig
ma 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!