Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők tényleg bemondásos alapon is elhiszik hogy milyen kocsija van egy férfinek?
Figyelt kérdés
Egy haverom nagyon beteges felfogású, egyfolytában hazudik a nőknek.
Ismerkedéskor ha a nő rákérdez milyen kocsija van ,akkor mond valami drága kocsit. Persze nincs neki, igazából semmmilyen kocsija nincs. De ezzel a hazudozással valahogy eléri hogy ágyba viszi a nőket. Nyilván ennél tovább nem megy a dolog mert a hazugság kiderülne, de elképesztő hogy ezzel hogy tudja átverni a nőket.
dec. 30. 11:53
1/14 anonim válasza:
Szerintem nem csak az autóról hazudik.
2/14 A kérdező kommentje:
# 1
hát persze. Lakása sincs, bérel egy elég szépet, gondolom arra is azt mondja hogy az övé.
dec. 30. 11:56
4/14 anonim válasza:
Én akkor igen, amennyiben nem vmi elrugaszkodott dolog, és úgy gondolom, megbízhatok az illetőben. Ilyen alig ismert emberkénél, aki benyögi, hogy 5-ös BMW-je van, azért nem hinném el :D.
5/14 A kérdező kommentje:
# 4
ja de ő nem "benyögi", nekem részletezte az átverés beteges folyamatát. Mindig úgy kommunikál mintha ő jómódú lenne, és nem magától mondja hogy neki 5-ös BMW-je van, hanem ha rákérdez a nő, akkor kezdi el a válogatott hazugságokat.
dec. 30. 12:06
6/14 Noren1989 válasza:
Én is mindog azt mondom, h "Hófehér, Jaguàr. Odakinnt àll..."
8/14 anonim válasza:
Engem az is megdöbbent, hogy erre rákérdez valaki. Sose érdekelt, milyen kocsija van a férfinak, de még csak az sem, van-e nekik egyáltalán. A haverod is felszínes, meg a csajok is, akiket ez foglalkoztat.
9/14 anonim válasza:
8 igazad lehet. Mondjuk nekem volt olyan csoporttarsam 2 is az egyik a kamionokat is kente vágta csaj létére az apja révén, a másik meg sima kocsib.zi volt. Náluk pl érthető ha szóba kerül a kocsi téma. Bár ők normális csajok, meg amúgy is átlátják az ilyen kamukirályokat.
10/14 anonim válasza:
Soha nem kerdeztem ilyet, el sem tudom kepzelni, hogy ezt valaki megkerdezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!