Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem egy órája fenn van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem egy órája fenn van, inkább megvárja, hogy én felkelek és csinálok kávét, mint hogy ő tegye?

Figyelt kérdés
Miért nem csinál ő magának, nagyon nagy feladat lenne az a pár perc? Hogy lehet valaki ennyire kényelmes?
dec. 28. 07:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért, mert számára így kényelmesebb és eddig mindig készítettél, ami rutinná vált.
dec. 28. 08:49
 12/23 anonim ***** válasza:
74%
Minek választottál egy lusta herét, aki kiszolgáltatja magát, ha csak panaszkodni tudsz róla? Ha minden másban remek, akkor fogadd el, hogy ennyi szar neked is jutott. Ha másban is szar, akkor gondolkodj el, miért szántál magadnak szart.
dec. 28. 08:54
 13/23 anonim ***** válasza:
24%

A Te férjed te mond meg.

Az Audiért a popsid alatt megkell dolgozni.

dec. 28. 08:54
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

13

Ezer %ra biztosra veszem, hogy nem audi van a segge alatt.

Kerdező:

Én örömmel megcsinálom minden reggel a ferjemnek, mert szeretem őt. Nem nagy faradtság, ellenben cserébe kenyelmes életet biztosit nekem, nem kell megszakadnom valami szar munkahelyen, ahol kiölik belőlem az eletet is. (Mielőtt megkerdezné bárki, igen, dolgozom, itthonról, így nem szakadok meg a netto 500 ezeret) Na most....kérdezd meg magadtól, hogy ez a kapcsolat mit ad neked? Úgy látom, többet vesz el tőled, mint amennyit ad.

dec. 28. 09:06
 15/23 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki a magamét. Azt mondta, hogy sajnálja, de ő már csak ilyen... Pedig emlékszem a mézes hetek alatt rózsával a szájában hozta be nekem az ágyba a reggelit.
dec. 28. 10:38
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
Jobban érzed magad?
dec. 28. 10:45
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha rajtam múlna, nem inna kávét. Ugyanis én citromos vizet iszok reggel.
dec. 28. 10:53
 18/23 anonim ***** válasza:
45%
Hagyd el. Gondolom más téren is kihasznál.
dec. 28. 11:08
 19/23 anonim ***** válasza:
87%
Egy újabb boldog házasság.És ezért remegnek sokan.
dec. 28. 11:23
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
A szex is annyi, mint a mézesmadzag hetek alatt?
dec. 28. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!