Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem egy órája fenn van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem egy órája fenn van, inkább megvárja, hogy én felkelek és csinálok kávét, mint hogy ő tegye?

Figyelt kérdés
Miért nem csinál ő magának, nagyon nagy feladat lenne az a pár perc? Hogy lehet valaki ennyire kényelmes?
dec. 28. 07:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
Mert te vagy a csicska.
dec. 28. 07:29
 2/23 anonim ***** válasza:
96%

Mert eddig is megcsináltad neki.

Én minden hétvégén és szabadnapon ágyba kapom.

44N

dec. 28. 07:31
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint te is fent vagy egy órája.. Mond meg neki, hogy csináljon nyugodtan, mert ma nincs kedved. Vagy kérd meg, hogy csináljon neked is.
dec. 28. 07:37
 4/23 anonim ***** válasza:
92%
Én sokszor megcsinálom a párom reggeli kávéját, de csak akkor, ha én kelek korábban. Mikor ő kel előbb, minden további nélkül elkészíti magának. Az ilyen gesztusok nálam csak addig működnek, amíg nem lesz belőlük elvárás, márpedig nálatok ezek szerint már az. Tuti, hogy megmondanám neki, hogy van két kis lába, két ügyes kezecskéje, menjen és csináljon magának.
dec. 28. 07:45
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Főzz magadnak, neki ne.🤷
dec. 28. 07:55
 6/23 A kérdező kommentje:
Nem, csak ül a Tv előtt megkövülten.
dec. 28. 07:58
 7/23 anonim ***** válasza:
60%
Te választottad.
dec. 28. 08:14
 8/23 anonim ***** válasza:
25%
Próbáld meg ezt megbeszélni vele: miért teszi ezt, mire jó ez? Ne egyből támadj, hanem sorold fel neki a jó tulajdonságait, majd utána hozakodj elő a problémákkal.
dec. 28. 08:18
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért zavar, hogy fent van és ül a tv előtt? Attól te még alhatsz. Kávét meg majd csinál magának, ha akar.
dec. 28. 08:35
 10/23 anonim ***** válasza:
82%

Vagy lehet, hogy nem akar felébreszteni? Nekünk darálós kávéfőzőnk van, az is elég zajos tud lenni, de eddig akármilyen gépet láttam, azért zúgott rendesen. Talán a kotyogós a leghalkabb módszer, de azzal is lehet zörögni-csörögni, lehet őt is zavarta már reggel, amikor aludt volna, és most erre gondolva inkább megvárja, amíg felkelsz.

Amúgy kommunikáció. Ha azt szeretnéd, hogy ő főzze a kávét, akkor kérd meg. Lehet itt szidni a másik felet, de ha ahhoz szokott X együtt leélt idő alatt, hogy mindig te főzöd a kávét, akkor miért várod, hogy hirtelen gondolatolvasással megszállja a bölcsesség és magától változtasson a jól megszokott rutinon? Ha neked nem tetszik valami, akkor neked kell ellene tenned, nem szabad a másiktól várni, hogy majd magától csinál valamit, amikor neki láthatóan jó ez így.

dec. 28. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!