Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyi játékidő csak szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi játékidő csak szerintem nem normális?

Figyelt kérdés

A párom ma is pl. 15 óra óta, éjszaka 2:30-ig játszott. mozogni csak akkor mozgott, ha wc-re ment. Én már nem tudok mit csinálni, mindent próbáltam. Elmagyaráztam, hogy miért nem jó ez így, mert egyébként ha nem dolgozik akkor képes egész nap nyomni, kisebb-nagyobb szünetekkel. Ha szóba hozom, általában azt mondja “dehát, akkor mit csináljak?” vagy “nem tudom mással elfoglalni magam”.

Mit csináljak? Csak az egészsége miatt aggódom.

dec. 28. 02:10
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

én 20, ő 24.

nagyon sokat agyalok rajta, hogy felvetem neki a szakítást is, ha egy kicsit sem változtat. nem kérem tőle hogy hagyja abba a játékot, csak ossza be úgy, hogy legyen ideje kettőnkre is.

csak az a baj, hogy nagyon ragaszkodó vagyok, s ha van valami probléma akkor mindenképp megszeretném oldani, mert elengedni nagyon nehezemre esik. főleg mert szeretem.

úgyhogy elég nagy a dilemma.

dec. 30. 15:48
 22/27 anonim ***** válasza:
25%

"mert miért akarom őt megfosztani attól ami számára boldogság és szereti. rosszul esett, mert az én boldogságommal így mi van? "

Könyörgöm szakíts vele. Nem szereted te őt. Meg akarod változtatni és a saját boldogságod fontosabb a másikénál. Ha szeretnéd akkor ez nem így lenne.

Neki is jobb lenne ha szakítanál, bár látszik hogy neked ez mindegy.

dec. 30. 19:08
 23/27 A kérdező kommentje:

normális vagy? miből gondolod ezt?

sokkal jobban törődöm a kapcsolattal, hogy mind a ketten boldogak legyünk. egy kicsinek sem szabad “önzőnek” lenni, te úgy gondolod?

elképesztő, hogy önzőnek számítok csak azért, mert szeretném a kapcsolatomban jól érezni magam. ami annyit jelent, hogy a párommal több időt szeretnék együtt lenni…

dec. 30. 19:32
 24/27 anonim ***** válasza:
29%

Te próbálod őt megváltoztatni egy olyan dologban, ami neki nagyon-nagyon fontos, a lényének része. Te egy elképzelt ideát szeretsz, aki a jelenlegi párod egy szerinted jobb verziója.

Nyilván ő sem szeret téged, mert akkor viszont magától változna, mivel törődne a te boldogságoddal.

Szerintem csak egyszerűen nem vagytok összeillők. Hidd el, lesz olyan lány, aki miatt majd magától változik, anélkül, hogy a lány erőltetné a változtatást. Csak nem te vagy az az illető.

dec. 30. 19:52
 25/27 anonim ***** válasza:
28%
A hobbijat akarod elvenni. A te idodbol vedd el , es akkor ugybtolt vele plusszat,
dec. 31. 00:35
 26/27 anonim ***** válasza:
Első lépésként ne főzz rá, ne készíts neki semmilyen kaját. Amíg a konyhában foglalatoskodik, addig is tudsz vele beszélgetni, tehát máris több időt töltötök együtt pusztán ezzel az egyszerű lépéssel.
dec. 31. 06:37
 27/27 anonim ***** válasza:
26. Fagyasztott pizzan is megelnek a gamerek.. ehogy azt hidd am..
dec. 31. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!