Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi játékidő csak szerintem nem normális?
A párom ma is pl. 15 óra óta, éjszaka 2:30-ig játszott. mozogni csak akkor mozgott, ha wc-re ment. Én már nem tudok mit csinálni, mindent próbáltam. Elmagyaráztam, hogy miért nem jó ez így, mert egyébként ha nem dolgozik akkor képes egész nap nyomni, kisebb-nagyobb szünetekkel. Ha szóba hozom, általában azt mondja “dehát, akkor mit csináljak?” vagy “nem tudom mással elfoglalni magam”.
Mit csináljak? Csak az egészsége miatt aggódom.
2.30ig játszott és ezt a kérdést 2.10kor tetted fel!?
Biztos nem egészséges! De sajnos sok hasonló személy van mostanság! Magának kell rájönnie...Hogy van tudtok így párkapcsolatban lenni!? Mikor beszélgettek, vagy vagytok együtt?
Osztom 2 est.
A függőségek mindig csak pótcselekvés tekkntve hogy üres az élete.
Ha lenne benne vmi akkor nem gépezne.
En is akkor függök rá a netre ha se barátok se semmi nincs.
De valszeg nem veled igényelne programokat.
Pont azért függőség, mert minden mást háttérbe szorít. Nem csinál semmit, csak játszik. Ergo ha a kérdező nem csinálná meg, úszna a lakás és legfeljebb zsíroskenyeret enne. Nem megy programokra, inkább játszik. Nincsenek barátai. Illetve szerinte igen, játékon belül.
Fontosabb neki, mint az alvás. Hajnalig fent van, délig alszik, kezdődik elölről. Egyáltalán nem természetes ez a napirend, felborult a bioritmusa. A játék folyamatosan stimulálja az idegrendszert, viszont nincs fizikai aktivitás, ezért nem érzi magát álmosnak. Ha akarna se tudna elaludni előbb, mert pörög az agya, a teste meg kipihent. Nem véletlenül lesz a játékfüggőből éjjeli bagoly.
Lejönni róla kb akkora kihívás, mint leszokni a heroinról. Nem a kérdező fogja tudni leszoktatni a pasiját, főleg, amíg szerinte ezzel nincs is probléma.
Hiányzik a dopamin az ingerek az életben. Ez egyfajta kín ezért marad a net másnak a drog meg a stb.
A sivár életet nemsokan bírják.
Sivár az élete? Ó szegény, akkor teljesen rendben van, ha függő lesz. Ahelyett, hogy kezdene valamit a sivár életével.
Tudod, pont ugyanúgy 24 órából áll a te napod is, mint Da Vincié, Teréz anyáé, Stephen Kingé.
Az ilyen ember mit mond, mivel telt az élete? Gyakorlatilag csak ül és néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!