Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi játékidő csak szerintem nem normális?
A párom ma is pl. 15 óra óta, éjszaka 2:30-ig játszott. mozogni csak akkor mozgott, ha wc-re ment. Én már nem tudok mit csinálni, mindent próbáltam. Elmagyaráztam, hogy miért nem jó ez így, mert egyébként ha nem dolgozik akkor képes egész nap nyomni, kisebb-nagyobb szünetekkel. Ha szóba hozom, általában azt mondja “dehát, akkor mit csináljak?” vagy “nem tudom mással elfoglalni magam”.
Mit csináljak? Csak az egészsége miatt aggódom.
Ez függőség. Ráadásul az egyik legrosszabb azok közül, amik hobbikból alakulnak ki. Mert ebben nem érzi, hogy elfárad. Egész nap pl nem tudna sportolni, mert fizikailag azt nem lehet bírni. Ezt lehet, mert csak ülsz. Egy idő után gondolkozni sem kell közben, úgyhogy az agyad sem fárad el.
Exem volt ilyen játék függő. Mi nem éltünk együtt, úgyhogy 100%-ban a közös időnkből ment el, amikor játszott. Általában az volt, hogy átmentem hozzá szombat délben, ebédeltünk, aztán ő fél 1-től (meg persze mielőtt jöttem, már reggeltől) hajnali 3-ig tolta. Csak mosdóba ment ki, meg enni. Vasárnap pedig mentem haza este, de ő amikor felkelt ilyen 8-9 körül, megint oda ült a géphez. Általában barátokkal közösen játszott, de sokszor egyedül is. A végén ez odáig fajult, hogy más programot nem csináltunk. Hozzám nem jött át, nem aludt ott, mert nálam nincs meg a játék. Elmenni valahova közösen, olyan nincs, mindent a pénzre fogott, ami amúgy bőven volt neki az apja által, de mégis minden drága volt neki, a szimpla ingyen séta és beszélgetés meg unalmas. Szex? Az meg mi? :D Azért egy egészséges fiatal srác, ha a barátnője az asztal alatt elkezdi orálisan kielégíteni, nem küldi el, hogy ő most játszik. Az exem igen.
Én ezt egy évig bírtam így. Hiába beszéltem vele és vetettem be bármit, hajthatatlan volt. Szakítottam vele. Akkor már persze mondta, hogy jaj hát ő csak megszokásból játszik, nem is élvezi már, pont abba is akarta hagyni... Szerintem azóta sem hagyta abba :D
Én a helyedben belengetném a szakítást, lássuk, hogy reagál. Ha nem változtat, akkor legyen vége, nem kell neked ilyen semmirekellő, aki mást sem csinál, csak kockul, felnőtt ember létére.
Miért akarod megváltoztatni?
Megismerkedésetekkor is ilyen volt, nem?
"Elmagyaráztam, hogy miért nem jó ez így," Nem. Elmagyaráztad, hogy miért nem jó így NEKED. Ha neki rossz lenne így, akkor változtatna rajta.
10 igen az.
Kulonben nem függne rá a gépre.
Mások meg pl drogra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!