Elkuld de ha elmegyek nem akarja. Borderline zavarra utalnak ezek a jelek?
Azt tudom hogy a lelke nagyon labilis es rakerestem erre, egybol a borderline zavarrol kezdtem el olvasni de nem tudom tenyleg az e.
Azt csinalja hogy amikor rosszul van nem foglalkozik velem, probalom neki mondani hogy ez igy nem jo, kerdezem hogy mit szeretne es a vegere mindig elkuld engem, az elejen nem tette de mostmar bant is engem, nem csunya szavakkal csak banto dolgokat mond pl erzesekrol, es hozza teszi hogy nem megbantani akarlak. Ha mondok valami olyat hogy faj ahogy viselkedik velem akkor is azt mondja hogyha nekem faj akkor hagyjuk egymast.
Viszont amikor en mondom azt neki hogy elengedem ot akkor mentegetozik hogy nagyon sajnalja ha nem tud velem foglalkozni csak nehez neki.
Egyszer nagyon akar aztan semmi nem tortenik ami miatt az ellenkezojet kellene erznie, es eltaszit.
Viszont nem agressziv, es nem is bantja magat, ezek nem igazak ra.
Szerintem nem kéne valakit laikusként megpróbálni diagnosutizálni és más laikusokkal diagnosztizáltatni. Ennek semmi értelme. Gondolom kamaszok vagytok ebben a korban elég hülyén tudnak viselkedni az emberek. Majd kinövi. Ettől még nem mentális beteg senki. Aki meg az annak szakember ad diahnózist több vizsgálat után. Ennyiből egy pszichiáter vagy pszichológus sem tudna érdemi választ adni így a kérdésed teljesen értelmetlen és az összes válasz is az lesz aki pszichiátriai betegséget határoz meg a leírtak alapján.
Inkább beszélgetnetek kéne hogy jobban megismerd mit miért csinál nem valami kórképet keresni a másik viselkedésére.
szerintem a szerelmes parok, parkapcsolatokban mindig vannak ilyenek, hulyeseg vitak, csunya szavak.. nem hiszem ez valami psziches vagy pszichotikus dolog lenne.. teljesen termeszetes az egyik ragad a masikhoz de szarul van es most azt akarja hogy bekenhagyjak akkor azt akarja te meg nem hagysz neki "teret".
az o reszerol hogy veled hogy viselkedik az mar mas tema, de nem mentalis kategoriaba tartozik, hanem inkabb parkapcsolati problemak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!