Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy maradhat fent a vonzalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy maradhat fent a vonzalom evek utan is ha szerelmes meg nem lettem belé?

Figyelt kérdés
Szexkapcsolat van. Evek ota tart. De nem vagyok szerelmes. Csak nem ertem a vonzalom hogy tud még fent maradni ennyi ido utan is. Vagy miert nem mozdul at egyik vagy masik iranyba. Ezalatt ertem h elmulik vagy szerelemme alakul.

dec. 26. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont az éltet, hogy nem lesz belőle szerelem, vagy komoly kapcsolat. Mivel elérhetetlen így a vágy megmarad. Ha célt érnél egykettőre megunnád.
dec. 26. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Már elértétek a célt, a szexkapcsolatot. Ha ez jó, örülj neki.
dec. 26. 12:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert nem teszel bele elég energiát.
dec. 26. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem 9 év után is megvan a vonzalom pedig nem voltam szerelmes
dec. 26. 14:09
 5/7 A kérdező kommentje:

3 as én teszek energiát de nincs reakció emiatt nem tudok szerelmes lenni, ő meg nem tesz bele, de akkor nála hogy tud fent maradni a vonzalom?

9 es na ez az, mitől marad meg nálad szerinted? Ha megvan miért nem vagy szerelmes? Illetve ha nem vagy szerelmes miért nem múlt el 9 év után?

dec. 26. 15:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Jön majd valaki, akibe szerelmes leszel, és akkor ez a kapcsolat kuka. Igazából most is az, hiszen nincsenek benne érzelmek.
dec. 26. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:

5 ezekre nem lehet választ adni...

én kivételes eset vagyok mert nagyon kevés férfi tetszik de aki igen az örökre... illetve addig amíg meg nem öregszik...

Van olyan férfi akivel csak egy kisebb futó kalandom volt 7 évvel ezelőtt de többet ért mint 100 másik férfi aki eddig próbálkozott...

Én szupererzekeny vagyok és nagyon obszessiv típus, ezért is lehetek ilyen

Illetve mindkét férfi akiről szó volt csúcskategóriás pasi

Nyilván nekem más nem is jön be.

De hogy miért ők maradtak meg ennyire erősen, hogy az egyik kilenc év után is itt van, a másik meg hét év után is erre pontosan sosem fogom tudni a választ

dec. 27. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!