Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról a férfiról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a férfiról aki foglalt nővel kezd ki? Miért teszi?

Figyelt kérdés
ma 06:02
 1/10 parmi_zyklonB ***** válasza:
44%
Biztos jó nő.
ma 06:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az eddigi tapasztalatom, hogy elég sok férfi csak dugni akar. Megkönnyíti, ha a nő foglalt. Nem akar komoly kapcsolatot, nincsenek kötöttségek, követelőzések, nem akar összeköltözni. Esetleg tetszik a férfinak, hogy a másik férfira "szarvakat" rakhatott... ki tudja, kinek, mi jár a fejében
ma 06:41
 3/10 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

Ha rendben van a nő kapcsolata és hűséges, akkor nem lehet kikezdeni foglalt nővel, mert előbb épít le.

De ettől még szartartály az ilyen férfi is.

ma 07:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként én sem értem. Mit gondolok róla? Valószínűleg nem tud komolyan, hosszútávon gondolkodni, nincs morális tartása, csak dgni akar, kalandor (nem tervez komolyan, nem fontol meg, csak a vonzalomnak él), ilyesmi.
ma 08:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg hősszerelmes, és vállal mindent, hogy a kiválasztott nővel legyen. Ezt még nem írta senki, azért hoztam fel. Az előttem válaszolók jól látják, az esetek többségében az van, amit 1-4 leírt.
ma 08:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Túl magabiztos, azt hiszi jobb parti mint az aktuális pasi. Vagy csak simán nem érdekli hogy a nő foglalt.
ma 08:33
 7/10 anonim ***** válasza:
39%
Azt, hogy egy gerinctelen féreg..
ma 10:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Kisebb a dolog tètje.

Elvègre szórakozni jó a nő neki,másra nem.

ma 11:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Engem a nő érdekel. A férfi nem nyomul ha a nő elutasítja. Nem ő tartozik hűséggel. Ha a férfi féreg akkor a nő duplán az.
ma 11:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Már bocs, de szerintem az a szánalmas amikor bármelyik fél is szingli! Még egy kapcsolatra sem képes! Hányok az ilyen szerencsétlen emberektől!

Aki meg ki tud szeretni egy jó csajt egy jó kapcsolatból az meg is érdemli a nő szeretét!

Az a kitartás! Nem az amikor egy naiv bénaságot befűzöl pikk-pakk. Aztán persze nyújtani semmit nem fog tudni a semmilyen tapasztalatainak hála...

De lehet hogy a kérdésben csak egy milf levadászásáról van szó. Normális múltú pasiknak számtalan ilyen megvolt már! Nem nagy ügy!

Jó lenne egyértelműsíteni a kérdést!

ma 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!