Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párotoknak van kisgyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotoknak van kisgyereke, belefér nektek, ha néha hármasban is csinálnak programot az exszel?

Figyelt kérdés

dec. 24. 17:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

nekem nem fér bele.

az teljesen rendben van hogy kommunikálnak heti szinten a gyerek miatt, vagy találkoznak mikor elviszi az ex a gyereket, de ha pl együtt mennének strandra, játszótérre, vagy játszóházba stb az zavarna.

dec. 24. 21:09
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

Minek találkoznak programoznak ha elváltak? A gyerek miatt? Uggyan már.

Részemről kuka.

dec. 24. 21:42
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

Minek keltenek felesleges illúziót a gyerekben? Hogy utálja csak meg (ha eddig nem tette) apa, anya új párját, aki ha nem lenne, lehet, újra együtt lennének a szülők? Mi értelme az ilyen közös programozásnak? Nem ezért váltak el, mert nem akarnak közös életet, közös programokat?

Nekem nem kellene ilyen, és pont ezért nem vállaltam be soha kapcsolatot gyerekessel, mert csupa olyan problémaforrás a gyerek, ami nekem nem fér bele.

dec. 25. 07:16
 14/18 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Nem tartom sem elfogadhatónak, sem egészségesnek az ilyet.
dec. 25. 08:48
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem normális. Gondolom nem ellenségei lettek egymásnak, csak már nem egy pár. Attól még a gyerek közös, ezzel semmi rosszat nem mutatnak neki. Nekem is volt olyan exem akivel a szakítás után jóban maradtam és pl elmentem vele moziba vagy koncertre. Ha lett volna közös gyerekünk, akkor hasonló dolgot el tudok képzelni gyerekkel szakítás után. Csak akkor más programok kerülnek előtérbe, de értitek.
dec. 27. 20:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem normális dolog.

Az meg hogy csak a gyerek miatt, tiszta magyarázkodásnak tűnik....

Én sem programozok ez exemnel pedig van gyerek.

dec. 28. 07:36
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem! A gyerekkel csináljon csak programot.
jan. 10. 10:23
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is azt gondolom, hogy ez full tiszteletlenség az új párral szemben. A gyerekkel programozgasson, ne az exével.
jan. 14. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!