Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párotoknak van kisgyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotoknak van kisgyereke, belefér nektek, ha néha hármasban is csinálnak programot az exszel?

Figyelt kérdés

dec. 24. 17:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%
Nyilván. Ez egyik felnőttnek se program elhiheted. Még örülnék is hogy én megúsztam.
dec. 24. 17:26
 2/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem.
dec. 24. 17:47
 3/18 anonim ***** válasza:
81%
Ha lenne, akkor nem férne bele. És amiért nem férne bele, ezért nincs ilyen.
dec. 24. 17:47
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem, ha történik ilyen szituáció, az vagy azért van mert barátok maradtak, és mindkettőjüknek van új párja, vagy csak tényleg a közös gyermek miatt van.
dec. 24. 17:53
 5/18 anonim ***** válasza:
34%
miért akartok hármasozni?
dec. 24. 17:55
 6/18 anonim ***** válasza:
87%

a gyerek miatt játszák el aput és anyut de ez inkább szinház a gyerek részéről, a felnőttek oldaláról, a gyerekek pontosan tudják, hogy a szülők mennyire őszinték, felesleges eljátszani az illuzió családod a gyerek kedvéért, mintha mi sem történt volna apu és anyuval.

Külön külön megértem, de nem kell a gyerekben felesleges illuziókat kiváltani emiatt jobb a békesség, és külön programoznak az új párral együtt, vagy kettesben a gyerekkel

dec. 24. 17:59
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
Ha már ilyen párom lenne akkor nem zavarna.
dec. 24. 18:09
 8/18 anonim ***** válasza:
96%

2-es vagyok.

Semmi szükség ilyenre egy gyereknek se...megkell tanulnia neki is, hogy a szülők külön folytatják.

Ahogy írják is "nem kell a gyerekben felesleges illuziókat kiváltan"...

dec. 24. 18:24
 9/18 anonim ***** válasza:
41%

Pont ezért nem kellene olyan nő, akinek gyereke van.

Ezek a kötelező apucival való találkozások sok embernek biztosan fekszenek, nekem nem.

dec. 24. 20:29
 10/18 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom.

Én az egyenrangú kapcsolatokban hiszek.

Ha én is elmegyek néha az ex férjemmel moziba és nem szól érte, ő is mehet gond nélkül.

dec. 24. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!