Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok olyat, hogy hármasban csinálom két francia férfival? 18L
Figyelt kérdés
Körülbelül háromszor álmodtam ilyesmit. A Sziget fesztiválon tavaly smároltam két franciával, de nem volt több, meg az már elég régen is volt. Lehet, hogy amiatt? Ha igen, miért pont most jött ki? Nem fura ez?2015. febr. 4. 21:40
2/13 anonim válasza:
Ne aggódj, az álmod még az idei Szigeten összejöhet!
3/13 A kérdező kommentje:
De nekem ők kellenek konkrétan. Lehet esélye, hogy pont őket megtalálom? Bár akkor sem hiszem, hogy belemennék ilyesmibe, max pettingbe, meg a szüzességem is megvan még. Bár azt nem tudom, hogy tartott ki idáig.
2015. febr. 4. 21:44
4/13 anonim válasza:
Nekünk ezt honnan kéne tudnunk? Mi nem álomfejtők vagyunk, hanem szexuálpszichológusok (na jó nem, csak szimplán trollok). Javasolnám, hogy keresd fel az ezotéria kategóriát! :D
5/13 anonim válasza:
Szimplán csak mert izgat a szitu és álmainkban szabadabban szárnyalnak gondolataink, a belénk nevelt korlátok nélkül.
7/13 A kérdező kommentje:
Ezotériába akartam, de ott hülyék vannak. :D
2015. febr. 4. 21:47
8/13 anonim válasza:
Mert hazaáruló vagy !! Nemhogy magyar pasikkal álmodnál!!
9/13 anonim válasza:
Egyszerre, egy időben a kettővel, vagy más időben és csak smárolás ??
10/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: egy időben. Csak smárolás, mert szűz vagyok, és nem akartam egy fesztiválon elveszíteni.
2015. febr. 4. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!