Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kettős érzés, éreztél ilyet?
Figyelt kérdés
Amikor magányosnak érzed magad a kapcsolatban és legbelül tudod hogy vége lesz. Ezt kezded feldolgozni magadban de azt hogy ezentúl nem látod többé soha valószínű, azt még nem tudod megemésztenima 08:24
1/3 anonim válasza:
Amikor éreztem, hogy nem látom őt többé, akkor nem magányt éreztem, hanem félelmet.
De ez is elmúlt.
A legutóbbi szakításom óta megváltozott a gondolkodásom: nem kötődöm már senkihez, szóval ha engem el akar hagyni valaki, akkor nem csak arról van szó, hogy menjen nyugodtan, de többet vissza se jöjjön!
Nincs szükségem ilyen értelemben senkire. Bőven megelégszem a randizgatásokkal, egyékszakás kalandokkal. Egy rakás célt tűztem ki magam elé, azok elérésén dolgozok, és ebbe egyébként sem fér már bele egy párkapcsolat, mert az csak felemészti az energiámat.
Rájöttem: én vagyok magamnak a legfontosabb.
2/3 anonim válasza:
Én is hasonlót érzek. Évek óta együtt vagyunk, vannak dolgok, amik nagyon jól mennek, de vannak, amik nem, és vannak a jövőnket illetően is kétségeim. Mindemellett van valaki, aki nagyon megfogott mellette. Sajnos nem tudom eldönteni, ha az a másik valaki lépne felém, mi történne. Mindig azt mondtam, én sosem tudnék megcsalni senkit, meg hogy én csak egy embert tudok egyszerre szeretni. Ha bármi lenne, akkor most is leülnék elmondani, hogy nem megy tovább, és csak utána mennék a másikhoz. Gondolkozom azon is, hogy hogyan lehetne helyrehozni. Szervezek programokat, odabújok stb, rajta vagyok, hogy tegyek érte, de nagyon félek, hogy azt, amire vágyom, nem tudom előhozni. Ezen agyalok éjjel nappal. A másik féltől már nem várok változást, mert ezerszer elmondtam neki, hogy mikkel van gondom, ideig óráig tesz érte, de utána mindent folytat ugyanúgy, ahogy előtte volt. Sokszor eljátszok a gondolattal, hogy ha nem lenne, mi lenne, de nem tudom. Sok dolgot megéltünk együtt, és azt nem tudom mondani, hogy nem szeretem, mert szeretem, csak azt, amire vágyom, az már nincs meg, és ahhoz, hogy lemondjak róla, még túl fiatalnak érzem magam... De a kérdés, tudnék e valaha olyat találni, aki "tökéletes"? Szerintem nem, mert olyan nincs, és én sem vagyok az. Lehet, hogy már neki is rég elege van belőlem, ha nemis mindennap, akkor minden másnap :(
3/3 anonim válasza:
Szakitas utan minek kene latni tobbet sz illetot vagy minek kene irni neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!