Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exetekkel kapcsolatban volt már ilyen érzésetek?
Figyelt kérdés
alapvetően békében váltatok el, el is fogadtátok a tényt, tovább is léptetek, mégis akár évek múlva is bántott néha hogy soha nem érdeklődik, ha érdeklődsz nem reagál úgy eltűnt, mintha a közösen együtt töltött évek soha nem léteztek volnategnap 23:30
1/6 anonim válasza:
Nem. És ha nem érdeklődik, pont abból is látszik hogy voltak közösen töltött évek!! Most pedig ezért nem beszéltek!
2/6 anonim válasza:
Még nem szakadtál el Tőle, hanem titkon tudatalatt visszavágyódsz hozzá.
Hidd el nem jutna eszedbe, ha tényleg elengedted.
Jobb lenne egy önvizsgálatot tartanod, az áhítózik figyelemre aki még mindig nem engedte el a másikat.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem vágyódok vissza hozzá, se titokban, se nyíltan. De néha, azért eszembe jut hogy mi lehet vele, hogy alakulhat az élete. Most ez olyan speciális ha együtt voltam valakivel 6 évet hogy érdekel a további sorsa és nem teszek úgy mintha nem lett volna az életem része és zavar hogy ő meg úgy csinál mintha soha nem ismert volna?
tegnap 23:40
4/6 anonim válasza:
Nekem is egyszer csak már nem írt a szülinapom évekkel később, hát ez van. Egyáltalán nem érdekelt, egyszer valaki ék el kellett kezdenie. Szimplán nyugtáztam a tényt. Nem erdeklodhetunk egymás felől 50 évvel később is. Valaki egyből eldobja, valaki később. Nálatok előbb történt
5/6 anonim válasza:
Azért jut eszedbe, mert visszavágyódsz és azért érdekel.
Pont.
6/6 anonim válasza:
És mielőtt lepontoznál, irgalmatlanul gondolkozz el ezen.
Megfogod látni, hogy igazam van, csak most vagy makacs hülye, hogy Te nem.
De, igen is visszavágyódsz, azért foglalkozol azzal mit szól a falu kb.
Gondolkozz el rajta nagyon keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!