Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha új kapcsolatotok van szoktátok törölni a beszélgetéseket az exetekkel, vagy azokkal akikkel kavartatok ?
Én minden nap törlöm a híváslistám, SMS-eimet, e-mail-jeimet,...mindent. Csak azokat mentem, amikben infó van, pl.: kapukód, számlaszám,...
Tanították.
Uj kaocsolatokban en még az exet is képes vagyok bemutatni is. Minek törölgetnék?
Beteges féltékenyek mellett szoktam csak tiltásokat torléseket csinálni, meg kommunikacios kapcsolatokat is felfüggeszteni. Normalis emberek közt csak az töröl akinek titkolnivaloi vannak szerintem.
Akinek nincs az simán nyilt lapokkal játszik es őszinte tud lenni.
Ezek szerint akkor ő sem tartozik a normalisak köze. Önbizalomhiányos féltékenyre hajaz.
6.voltam
Én sem vagyok normális, én napi szinten mindent törlök. :D Pszihológiailag ez elvileg valamilyen görcsösség vagy kitekert elektronikus tisztaságmánia, mert igazából semmi rejtett dolgom nincs. Páromat is kitörlöm, ha nincs fontos beszélgetés. Márpedig nagyon szeretem és nincs titkos másik kapcsolatom. :D
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!