Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak színjáték kapcsolat?
Figyelt kérdés
Ha netre ki vannak pakolva képek, néha hol leszedik, hol felrakják, facen letörlik egymást az ismerőseik közül majd újra kirakják a kapcsolat státuszt akkor valójában szr a kapcsolatuk és a közösségi médiában próbálják az ellenkezőjét bizonygatni?
Valójában gyerekes és felszínes,ostoba emberek, akiknek sz...r az életük,így a közösségi médiàn próbàlnának kompenzálni,ha sikerülne...
dec. 22. 22:20
2/16 A kérdező kommentje:
Mert csak néha feltűnik hogy hol épp életem szerelme fotók, bejegyzés, hadd lássa mindenki, hogy kivel vagyok együtt!
Aztán meg leszedik, újra felrakják…
Nem tindédzserek és nem is trógerek. Csak valszeg kifelé kell mutogatni ami nincs és más eszközük nincs rá
dec. 22. 22:22
3/16 anonim válasza:
Biztos unatkoznak. Meg kell egy kis veszekedés karácsony idején. Amúgy nagy marhaságnak tartom eleve a kapcsolati státusz kitöltését.
dec. 22. 22:23
4/16 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg szeretik egymást, csak az érzelmi/értelmi intelligenciájuk alig haladja meg a minimumot, ezért bohóckodnak ilyen baromságokkal. Ahelyett, hogy megbeszélnék a problémáikat, inkább játszmáznak. Sajnos nekem is vannak ilyen ismerőseim...
dec. 22. 22:49
5/16 anonim válasza:
"Csak valszeg kifelé kell mutogatni " - Miért kéne?
dec. 22. 23:03
6/16 anonim válasza:
Azért, mert vannak olyan emberek, akiknek minden a külsőség. Ettől érzik úgy, hogy nekik igazából jó az életük, a lájkokböl táplálkoznak. Ha a külvilág szerint ők egy faxa pár, ők is elhiszok, hogy így van.
dec. 22. 23:26
7/16 anonim válasza:
Inkább csak viharos a kapcsolatuk. A képek leszedése és visszrakása a párjuknak szól, ha szól egyáltalán valakinek és nem hirtelen felindulásból szedik le.
dec. 23. 00:28
8/16 anonim válasza:
Gyerekes ahogy ezzel játsznak azt hiszik azzal tapossa meg a másikat. Amiben van némi igazság. Mást kellene kitalálniuk erre!
dec. 23. 02:02
9/16 anonim válasza:
Amikor a facebookon meglattam,h nem lat senki emgem es azt se h sziveztem a kepet,akkor leszedtem mindenhonman a kozos kepeket.
Illetve ne hivjam fel . Aztan meg h felhivhatom,de elotte irasban beszeljuk meg h hivhatom e. Ilyen esetben nincs letjogosultsaga ,h kinn legyen a kep.
Illetve ugy se,h az o oldalan sehol nem utal ra,h kapcsolatban van se keppel se statusszal.
dec. 23. 02:10
10/16 anonim válasza:
Én nem akarok senkit bántani és senkinek nem kívánom, hogy úgy érezze, hogy a társa cserbenhagyja. De egyrészt a problémát csak úgy lehetne megoldani, ha a két fél egymással megbeszélné. Közönség nélkül. Ilyenkor amúgy az ismerősöknek is kínos, hogy látják, hogy valami van, de nem mernek rákérdezni, meg sajnálják is, de szívesen kimaradnának ebből. A kapcsolati státuszra való facebookos utalás semmit nem tesz hozzá a valós érzésekhez. (#3as voltam)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!