Belefáradtam a színjátékba. Mit tegyek?
Meguntam azt hogy csak akkor vagyok érdekes a csajoknak ha a bunkó parasztot nyomom, vagy ha a nagydumás vicces csávót, vagy ha a kicsit szexmániás macsót adom...
Belefáradtam a színjátékba...amióta önmagamat adom(ezt leginkább így jellemezném: szerelmes, érzelmes, romantikus, komoly alkat) azóta senkit sem érdeklek..://
Tényleg ezzel az énemmel nemfogok senkinek sem kelleni?
Volt már hogy le b*ziztak csajok emmiatt...:/
Hány éves vagy?
Nekem úgy tűnik, hogy még ,,nem sikerült teljesen megtalálnod önmagadat". A magabiztosságodat szerintem kicsit még fejleszd. Ha határozott fellépéssel tudod vállalni önmagadat, akkor nem lesznek ilyen kérdések a fejedben, mint amiket most itt feltettél. Sok sikert!
L/20
Van egy beállt idál a nők körében. Ez az idál elég közönséges... És az ezt kedvelő nők is azok.
Különc vagy? :) Annál értékesebb vagy ebben a világban.
Ne színészkedj, merj önmagad lenni. Meg fogsz lepődni, hogy hány barátod lesz, és lehet meg fog csappani a "fészbukismerősök" száma, de akik maradnak, azok azért maradtak, mert olyannak fogadtak el, amilyen vagy, és hidd el, NAGYON sok olyan lány sétál az utcákon, akik nem közönségesek és az ilyen fiúkat keresik, amilyen te vagy! :) 20n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!