Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy valakinek egy ilyen életmód ne látszódjon a külsején, ne üssön vissza?
Egy olyan pasiról van szó, aki fiatalon nagyon intenzív éjszakai életet élt + nagyon sok lelki gondja is volt. Mindenben volt része... éjszakázás, bulik, alkohol, drogok, meg bármi, amit el lehet képzelni. Mára megváltozott állítólag, nem szeretné már pusztítani magát, és nagyon rendesnek tűnik. Egyelőre képet nem láttam róla, és kicsit félek is, bizalmatlan vagyok, mert egy nagyon rossz kapcsolatból lábalok ki, nem szeretnék cseberből vederbe kerülni.
Folytatnátok vele az ismerkedést a helyemben?
30 évesek vagyunk mindketten.
Hat nem mind1 mennyi ideig volt benne, miert lepett ki es miota.
Igazabol nekem is volt hasonlo eletszakaszom ed nagyon nem hianyzik. (Pontosabban csak neha de ha elmennek bulizni tuti ujra kiabrandulnek.)
Ismerek egy ilyen fazont, most egy magas rangú manager egy multi cégnél, 10 éve még drogos punk volt, meg mindenféle durva huligán dologban vett részt, amiről egyébként a mai napig minden fent a neten, ha az ember kicsit alaposabban keresgél.
És igen, elsőre teljesen normális fazonnak tűnik, aki tökéletsen beilleszkedett ebbe a multis világba, becsületesen dolgozik éjjelnappal, humoros, zenél, filozofál... aztán egy kis idő után rájössz h egyébként bolond. Pszichiátriai eset. Súlyos figyelemzavar, emlékezetkihagyás, durván nárcisztikus, manipulatív, skizofrén hajlamok. Egyelőre ennyit sikerült megállapítani róla aztán ki tudja még mi rejtőzik a jéghegy csúcsa alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!