Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy valakinek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy valakinek egy ilyen életmód ne látszódjon a külsején, ne üssön vissza?

Figyelt kérdés

Egy olyan pasiról van szó, aki fiatalon nagyon intenzív éjszakai életet élt + nagyon sok lelki gondja is volt. Mindenben volt része... éjszakázás, bulik, alkohol, drogok, meg bármi, amit el lehet képzelni. Mára megváltozott állítólag, nem szeretné már pusztítani magát, és nagyon rendesnek tűnik. Egyelőre képet nem láttam róla, és kicsit félek is, bizalmatlan vagyok, mert egy nagyon rossz kapcsolatból lábalok ki, nem szeretnék cseberből vederbe kerülni.

Folytatnátok vele az ismerkedést a helyemben?

30 évesek vagyunk mindketten.

dec. 22. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha jelenleg is aktív éjszakai piázós drogozós dorbézolós életet él az a fején arcán meg fog látszódni.
dec. 22. 21:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hat nem mind1 mennyi ideig volt benne, miert lepett ki es miota.

Igazabol nekem is volt hasonlo eletszakaszom ed nagyon nem hianyzik. (Pontosabban csak neha de ha elmennek bulizni tuti ujra kiabrandulnek.)

dec. 22. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Ismerek egy ilyen fazont, most egy magas rangú manager egy multi cégnél, 10 éve még drogos punk volt, meg mindenféle durva huligán dologban vett részt, amiről egyébként a mai napig minden fent a neten, ha az ember kicsit alaposabban keresgél.

És igen, elsőre teljesen normális fazonnak tűnik, aki tökéletsen beilleszkedett ebbe a multis világba, becsületesen dolgozik éjjelnappal, humoros, zenél, filozofál... aztán egy kis idő után rájössz h egyébként bolond. Pszichiátriai eset. Súlyos figyelemzavar, emlékezetkihagyás, durván nárcisztikus, manipulatív, skizofrén hajlamok. Egyelőre ennyit sikerült megállapítani róla aztán ki tudja még mi rejtőzik a jéghegy csúcsa alatt.

dec. 22. 22:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: amúgy a 10 év kicsit túlzás, lehet volt az már 20 is. Lényeg hogy tizenévesen + 20 éves kora elején, most meg olyan 40-es az ipse. De annyira nem ástam azért bele magam...
dec. 22. 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:
A vàlaszom: igen létezik!! Lehet egy páran köpködni fognak, de nem akadálya annak, h leírjam azt amit gondolok erről. Nem is kell messzire mennem, elég ha csak magamat nézem, élő példa vagyok. Ha nem mondanàm el magamról egy ismeretlen szemelynek nem is feltételezné h milyen voltam. Amit leirtal jellemzőket, mind vonatkozhat ram is. Ugyanis en is a szorakozasnak eltem. Jövés-menés mai napig megvan pl: céltalan kocsikazas, zenehallgatással, de az sztm belefér. Buli mar nincs, kiöregedtem, es buliztam eleget. A külsőmön abszolut nem latszik az h 5 evig majdnem minden hetvegen a hajogyárin buliztam. Az éjszakai èletnek akkor lett vége amikor rátaláltam arra a nőre, akiert ugy gondoltam muszaj megvaltozni.
dec. 23. 05:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is élő példa vagyok (bár én nőként írok).

A huszas éveimet konkrétan végig ittam, buliztam és a drogokat sem vetettem meg. Kétszer voltam elvonón, de a társaim ott sem hitték el, hogy velem bármi probléma lenne.

Lehet, hogy nyertem a genetikai lottón, de most, 37 évesen, még mindig huszonévesnek tippelnek, nem vagyok leharcolt, nincsenek stiklijeim, lenyugodtam. Szóval simán lehet, hogy valakin nem látszik a "múltja". De miért nem kezdeményezel mondjuk egy videóhívást, akkor kiderül sok minden.

dec. 23. 08:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem inkább az itt a gagyi, hogy ismerkedtek, még nem is láttál róla képet, de már kattogsz össze vissza.

Kérj tőle képet, nézd meg, bejön-e neked, ha bejön, a dumája is bejön, kedves, figyelmes, törődő, akkor figyelheted hetekig, amíg ismerkedtek, hogy következetesen ilyen-e, aztán eldöntöd majd, hogy akarsz e valamit.

Komolyan nem értem emberek miért nem a tapasztalataikra figyelnek, aztán majd döntenek. Miért kell még képet se látva már össze vissza agyalni! Lehet te nem leszel szimpi neki... NE AGYALJ, ismerd már meg a másik embert és ha nem jön be amit kapsz, akkor meg merd lezárni!

dec. 23. 10:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy a külsőn való látszódás alatt mit értesz. Apróságokon ki fog ütközni, akkor is, ha genetikailag szerencsésebb, kiv. ha volt pénze arra, hogy ezeken változtasson. Valószínűleg nem lesz topmodell bőre, tökéletes fogsora... de ettől függetlenül lehet olyan külseje, ami a legtöbb ember szerint oké vagy vállalható.
dec. 23. 17:16
 9/9 anonim ***** válasza:
#8, #6-os vagyok. Mindenféle túlzás nélkül írom, hogy "bababőröm" van és három hátsó örlőmet (amiket pótoltatni fogok) kivéve tökéletesek a fogaim. És igen, valószínűleg erősen befolyásoló tényező a genetika. Nem egy embert ismerek, aki mindenféle káros szenvedély nélkül is sokkal idősebbnek néz ki, mint a kora.
dec. 23. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!